Amikor erő, kitartás, és bölcsesség a legtökéletesebb arányban összeáll? Nyilván mindenkinél ez más, de mégis, mi lehet az a definitív életkor, amikor úgy minden összeáll?
Egyénfüggő. Lehet valaki erős és bölcs 25 évesen, más meg egy csoffadt gyenge bölcseletlen gyerekes 40 éves.
De alapvetően 30-35 között lehet leginkább adott ez mind, ha tesznek érte.
2023. aug. 24. 14:47
3/33 anonim válasza:
30-55 között még a legtöbb férfi jól néz ki. Erő és kitartás miatt én 40-45-re tenném, onnan már esni kezd. De addig, ha karban van tartva, rendszeres edzéssel, hozza a bika szintet. A bölcsesség tetőpont meg a maximális életkora, amíg a demencia be nem üt. Mert folyamatosan tanul az ember.
2023. aug. 24. 14:48
4/33 anonim válasza:
#3 melyik országban? xD Mert Magyarországon a legtöbb 30-55 éves faszi már totál lelakott, elhízott, kopasz, igénytelen…a kondiban szoktam csak látni pár olyat, aki jól tartja magát, de ez nagyon ritka. A pasik 18-25 évesen néznek ki a legjobban. Olyankor még dús a hajuk és sportosak.
2023. aug. 24. 14:52
5/33 anonim válasza:
Nem tudom melyik a legjobb, de én most 26 vagyok és nem jön be.
2023. aug. 24. 14:59
6/33 anonim válasza:
30-35 között
2023. aug. 24. 15:03
7/33 A kérdező kommentje:
4-es, minden emberfüggő. Én most egy olyan embert veszek alapul a kérdésbe, akinek szándékában áll magából kihozni a legjobbat. Mert valaki 20 évesen is lehet egy igénytelen alkoholista, de 55 évesen is képes még baromi jól kinézni az ember, például Brad Pitt ezen a képen már bőven túl van az 50-en.
És nem minden a külső. Nem csak a bölcsességre gondolok például, de még a fizikum sem attól függ, ki mennyire néz ki jól. A 60 éves szikár, inas kőműves Pista bácsi lehet, hogy ezerszer kitartóbban bitumenezi a tetőt hőségriadó idején is, mint egy 25 éves kigyúrt konditermes legény. Mert a kitartás csak fele részt fizikális, fele részt mentális.
2023. aug. 24. 15:06
8/33 anonim válasza:
Azért a milliárdosokat ne hasonlítsuk össze az átlagemberrel. Nem véletlenül mondják, hogy nem csúnya vagy, hanem csóró! :D
2023. aug. 24. 15:11
9/33 anonim válasza:
#4 ha neked a haj számít, és nem a sportos, egészséges test, akkor veled valami nincs rendben. Ott, ahol laksz, lehet, az én ismerőseim, majdnem mind fiatal koruk óta fociznak, ahogy én is és futnak is. A z egyik legidősebb, 72-éves ismerősöm is kerékpározik, hiába van kocsija, azzal megy mindenhová. A 18 éves pasik pedig pont hogy gyakran elhízottak, mert még nem jöttek rá a sport fontosságára, ülnek a gép előtt naphosszat, csak a tesióra van, ahol hajlong kettőt és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!