Szerintetek miért van az, hogy általában a nőknek női barátai vannak és a férfiaknak pedig férfi barátok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a legtöbb embernek azonos nemű a legjobb barátja, akivel össze ül inni, vásárolni megy, bulizni stb...
Vajon miért van így?
2022. jan. 20. 10:26
1/25 anonim válasza:
Mert a pasi elöbb-utobb meg akarja dugni a nőt,ha ellenkező nemű barátok lennének...
2/25 anonim válasza:
hát én lelövöm magam mindjárt. milyen kérdés ez?!
én még csikó koromban menten megrántottam volna egy két jó pipit ha a barátaim lettek volna.
53/F
3/25 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Férfi azért barátkozik csak. Nőnél meg 2 lehetőség van.
Vagy ő is ba*na veled, vagy kreténnek tart és szánalomból barátkozik.
5/25 anonim válasza:
Férfi és nő baráti kapcsolat között valaki mindig akar valamit. (vagy mindkettő, csak nem ismerik el/be) Vagyis bsznak bszni.
6/25 anonim válasza:
Nem tudom, mert nálam ez nem így van.
7/25 anonim válasza:
Vagy nem tudsz róla.
Énnekem évekbe telt mire rájöttem, hogy kajak így van. Azaz volt.
8/25 anonim válasza:
7. Miért csak volt? Beteljesedett a dolog? Vagy rájött hogy töbre vágynál és megszakadt a barátság is?
9/25 anonim válasza:
jaja basztunk mint a nyulak a bukorban
10/25 anonim válasza:
„Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!