Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy általában a nőknek női barátai vannak és a férfiaknak pedig férfi barátok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a legtöbb embernek azonos nemű a legjobb barátja, akivel össze ül inni, vásárolni megy, bulizni stb...

Vajon miért van így?

2022. jan. 20. 10:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
20 igazad van, viszont én kritikusan felülvizsgálom magam és arra kellett rájönnöm, hogy azokal az ellenkező neműekkel vagyok/voltam S gondolom leszek akik valamilyen szinten az én ideálomhoz kapcsolódik, külsőleg vagy belsőleg. Volt olyan kinek én jöttem be S azért barátkozott, hasonló okokból, külső vonások van vagy a személyiség miatt.
2022. jan. 21. 12:19
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
#19 én írtam az állati ösztönről szóló válaszom. Tehát akkor kifejtem bővebben, hogy mi a helyzet. Azt tudom, hogy jó nőnek tart, DE, mivel a személyiségünk egyáltalán nem passzolna párkapcsolatban, így egy kósza dugás miatt nem áldozná be a több éves barátságunkat, ez biztos. Nagyon értelmes és tud mérlegelni. Én egyébként nem mennék bele semmilyen szexuális jellegűbe, mert nem vonzódom hozzá, ezzel biztosan tisztában van ő is, ezért sem próbálkozott soha (de nem csak emiatt). Tehát részéről megmarad a vonzódás, de lehet ez erős kifejezés, annyi az egész, hogy szépnek tart, de nem feltétlen vonzódik attól még. Gyengébb érzelmeket, egész biztosan nem táplál irántam, mert személyiségileg teljesen más típusú nők jönnek be neki.
2022. jan. 21. 12:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja hogy kósza dugást érted az ösztön alatt. Az számomra is nagy kérdés, annak én sem vagyok a híve. De megtudom érteni, azokat kik nehezebben tudnak uralkodni az érzelmeiken. Érdekesnek találom a hátteret, hogy mi lehet/van e mögött. De annyira azért nem hogy feltegyem gykn kérdésnek. :)
2022. jan. 21. 13:08
 24/25 Senior Séf ***** válasza:
27%
Mert Evolúció bácsi nem azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással.
2022. jan. 21. 16:54
 25/25 anonim ***** válasza:
83%
"Evolúció bácsi" - Mi van, ha nő?
2022. jan. 21. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!