Nőknek mi ez a beteges agymenésük, hogy arra élvezkednek ha más alá tehetnek, furhatják?
Ezért utálják egymást is.
Nagyon beteg ez, hogy azon élvezkednek ha másnak kárt okozhattak sikeresen.
Tudom, miről beszélsz, de próbálj meg elvonatkoztatni ezektől az emberektől.
A szellemileg egyszerű embernek az az egyetlen fegyvere, hogy egy féreg. A férfiak csak azért nem, mert a dugási motiváció ezen felülkerekedik.
Értelmes körökben kell mozogni és akkor vagy mentesülsz ezektől az emberektől, vagy pedig ők lesznek kisebbségben és a többség szemrebbenés nélkül áll melléd és küldi el őket a szakadt qrva anyjukba, ha így viselkednek.
Én legalábbis így találtam meg azt a környezetet, ahol nem kell ilyenekkel szórakoznom (ráadásul nőként).
Én úgy tapasztaltam, hogy a "munkahelyi, másik háta mögött való, főnöknél történő lejáratás" meg a pletykagenerálás sajnos inkább nőkre jellemző, bár lehet hogy csak abban a környezetben alakult így, amelyben voltam.
Engem is érdekelne egyébként, hogy miképp lehet találni olyan közösséget, ahol nincs a másik háta mögötti áskálódás, lejáratás.
Én épp nem rég kezdtem az új munkahelyemen és rögtön az első "éles" napomon kikezdett 2 nő kollégám, aztán az egyikük ment a főnöknek panaszkodni rólam :D De itt alapból jóval nagyobb arányban dolgoznak nők, mint férfiak, szóval várható volt, hogy nagyobb eséllyel lesz nő az "elkövető", mint férfi.
Találkoztam már jó pár hasonló férfivel is, úgyhogy szerintem ez nem kifejezetten nőkre jellemző tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!