Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más nöknek is ilyen nehéz...

Más nöknek is ilyen nehéz ismerkedni ?

Figyelt kérdés
150 cm vagyok, 45 kg. Kislányos a kinézetem, de igyekszem kompenzálni. magas sarkuval, es nöies ruhákkal. Derékig érö barna hajam van,nincs levove,igényesen öltözködöm, járok kozmetikushoz, nem sminkelek. Az arcommal sincs kulonosebb baj, átlagosnak mondanám. szerintem nincsen velem semmi baj, legalabb is amin változtatni tudnak, mégsincs senkim. mas lanyok rengeteg bokot kapnak, én még az utcan sem kapok elismero tekinteteket. 20 éves fiuk probalkoznak nálam, mert 18nak gondolnak. ez egy kicsit vicces, 24 vagyok. min kellene változtatnom ? nem jo a kisugárzásom ? van valaki akinek az ilyen lányok tetszenek ?
2022. jan. 9. 01:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem szexi az ilyen kinézet. Hülyék a fiúk. Lehet amúgy valahogy a stílusod teszi.
2022. jan. 9. 01:52
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Rengeteg alacsony srac is van akinek tokeletes ez a magassag, de ugy altalaban kevesbe fontos ez sracok kozt.

Amugy szerintem ne kompenzalj ruhakkal, nekem kifejezetten nem tetezik a magassarku pl, es ha alkalomhoz nem illik a ruha, hiaba noies meg "felnottes" inkabb hatrany mint elony. Azt hordjad ami kenyelmes, minden kompenzalas feltuno hidd el.

2022. jan. 9. 02:00
 3/11 anonim ***** válasza:
6%

Az ilyen lányokért, mint te a 2 méter magas, illetve a macis pasik szoktak megőrülni. Kész pazarlás :))), de ez van. Az ilyenek között nézz szét szerintem.

Amúgy a magas sarkú nem biztos, hogy jó ötlet, általában az ilyen alacsony nőknél még jobban kihangsúlyozza az alacsonyságot, olyan, mintha a nő magasságának a felét a cipősarok tenné ki.

2022. jan. 9. 02:21
 4/11 anonim ***** válasza:
10%
Kamu
2022. jan. 9. 03:07
 5/11 A kérdező kommentje:
nem kamu. egyáltalán nem
2022. jan. 9. 04:34
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

1️⃣ Én mondjuk nem szeretem ha egy lány magassarkút visel :/

Amolyan mihaszna/esetlen lesz tőle :/ (ahogy látom más is megírta (#2:)

2️⃣ A körmözgetést se nagyon pártolom ( műköröm, lakkozott köröm, hosszú köröm )

Olyan értelmetlen, használatlan.

✅ Nem azt mondom, hogy kötélmászásra kész állapotban legyen, de pl. Ha meglepiből elvinném siklóernyőzni,túrakajakozni - akkor ezek a szettek nem kimondottan oda valók..

🟥 Nem egy kirakat babát akarok,hanem egy társat. Akivel nem probléma ha futni kell a buszhoz, hogy elérjük...

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

2022. jan. 9. 06:57
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Fesd sötétebbre a hajad, ha szemüveges vagy, akkor hordj vastag fekete keretes szemüveget, ezek öregítenek :)

Te ilyen girl next door típus lehetsz, pedig az nem rossz.

2022. jan. 9. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az alacsony lányok, de azért kicsit aggasztó, hogy edzéskor kb. minden gyakorlatot nagyobb súllyal végzek, szóval mindig olyan érzésem van ilyenkor, hogy milyen kis törékenyek ezek a lányok.
2022. jan. 9. 08:45
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg ne öregítsd magad, attól nem lesz könnyebb ismerkedni. Én inkább a frizurát és az öltözködést gondolnám át. Legyen benne fantázia, ne a tömeget kövesd. Legyen saját stílusod.
2022. jan. 9. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

(#6) - Egyetértek a 6-ossal.

Ez a magassarkú/körmös dolog nem nyerő.

2022. jan. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!