Más nöknek is ilyen nehéz ismerkedni ?
Rengeteg alacsony srac is van akinek tokeletes ez a magassag, de ugy altalaban kevesbe fontos ez sracok kozt.
Amugy szerintem ne kompenzalj ruhakkal, nekem kifejezetten nem tetezik a magassarku pl, es ha alkalomhoz nem illik a ruha, hiaba noies meg "felnottes" inkabb hatrany mint elony. Azt hordjad ami kenyelmes, minden kompenzalas feltuno hidd el.
Az ilyen lányokért, mint te a 2 méter magas, illetve a macis pasik szoktak megőrülni. Kész pazarlás :))), de ez van. Az ilyenek között nézz szét szerintem.
Amúgy a magas sarkú nem biztos, hogy jó ötlet, általában az ilyen alacsony nőknél még jobban kihangsúlyozza az alacsonyságot, olyan, mintha a nő magasságának a felét a cipősarok tenné ki.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1️⃣ Én mondjuk nem szeretem ha egy lány magassarkút visel :/
Amolyan mihaszna/esetlen lesz tőle :/ (ahogy látom más is megírta (#2:)
2️⃣ A körmözgetést se nagyon pártolom ( műköröm, lakkozott köröm, hosszú köröm )
Olyan értelmetlen, használatlan.
✅ Nem azt mondom, hogy kötélmászásra kész állapotban legyen, de pl. Ha meglepiből elvinném siklóernyőzni,túrakajakozni - akkor ezek a szettek nem kimondottan oda valók..
🟥 Nem egy kirakat babát akarok,hanem egy társat. Akivel nem probléma ha futni kell a buszhoz, hogy elérjük...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Fesd sötétebbre a hajad, ha szemüveges vagy, akkor hordj vastag fekete keretes szemüveget, ezek öregítenek :)
Te ilyen girl next door típus lehetsz, pedig az nem rossz.
(#6) - Egyetértek a 6-ossal.
Ez a magassarkú/körmös dolog nem nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!