Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más nöknek is ilyen nehéz...

Más nöknek is ilyen nehéz ismerkedni ?

Figyelt kérdés
150 cm vagyok, 45 kg. Kislányos a kinézetem, de igyekszem kompenzálni. magas sarkuval, es nöies ruhákkal. Derékig érö barna hajam van,nincs levove,igényesen öltözködöm, járok kozmetikushoz, nem sminkelek. Az arcommal sincs kulonosebb baj, átlagosnak mondanám. szerintem nincsen velem semmi baj, legalabb is amin változtatni tudnak, mégsincs senkim. mas lanyok rengeteg bokot kapnak, én még az utcan sem kapok elismero tekinteteket. 20 éves fiuk probalkoznak nálam, mert 18nak gondolnak. ez egy kicsit vicces, 24 vagyok. min kellene változtatnom ? nem jo a kisugárzásom ? van valaki akinek az ilyen lányok tetszenek ?
2022. jan. 9. 01:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

- 173..174 cm vagyok, magassarkú nélkül is belefér az ideálomba a 150 cm.

- Nem hinném, hogy a mérettel lenne a probléma..

- De hogy ha 20..21 éves fiúk próbálkoznak nálad, akkor mi a baj ?

(mégis csak bepróbálkoznak:)

2022. jan. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!