Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hány éves a...

Szerintetek hány éves a legjobb férfi kor?

Figyelt kérdés
Amikor erő, kitartás, és bölcsesség a legtökéletesebb arányban összeáll? Nyilván mindenkinél ez más, de mégis, mi lehet az a definitív életkor, amikor úgy minden összeáll?

2023. aug. 24. 14:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%
Az emberek zöme fiatalabb korban még tele van szorongással, meg elvárásoknak megfeleléssel stb. kell egy idő mire ezt elengedi és kiforr, a személyisége is meg tud igazán boldogan élni, ha minden jól megy, ez olyan 40-55 éves kor,mire jobb esetben eljut oda ahova akar az életében, és már nem másoknak akar megfelelni hanem önmagának. Hozzáteszem, ha egy normális életű, nem egy elhanyagolt lezüllött, vagy egészségi problémás emberről beszélünk, hanem rendben van mentálisan is, fizikailag is.
2023. aug. 24. 15:22
 12/33 Shaddark ***** válasza:
20%

Szerintem amikorra eljut oda, hogy mindenért ami vele történik az életben ő a felelős.

Ekkor elkezd törődni az egészségével, normális kajákat enni, sportolni és a szakmájában is hatalmasat fog fejlődni.

A magánéletről nem is beszélve.

Ez szerencsés embereknél akik jó családba születtek (minták) huszonévesen, van akiknél 30, 40, 50. 60 után már nem nagyon változunk, hacsak nem ér valami trauma.

És sokan nem jutnak el ide. A legtöbben, ők minden korban negatív, hibákat kereső, folyton másokat okoló "okoskák" maradnak. Ami vicces, hogy mindenkitől mindent (IS) jobban szoktak tudni :)

Persze, nézőpont kérdése minden, ez az enyém.

Mások máshonnan közelíthetnek, pl. egy Esportoló 20 évesen van a csúcson, egy tornász szintén. A professzor 60 évesen. De ezek eléggé szakmai szempontok szerintem.

2023. aug. 24. 15:26
 13/33 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez nem kor függö, baromi relatív, mindenkinél más, ki mikor és mennyi energiát szán erre... Meg ezt egy 100 éves bácsika talán meg tudja mondani, aki megélte az összes kort úgymond. Nem tudhatod, lehet, hogymost a toppon érzed magad, de 10 év múlva még jobb lesz...
2023. aug. 24. 15:27
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

Van három generációjú férfi a családban. Nagyapám, apám és én. Ha csak végignézek rajtuk, sugárzik róluk az erő, a kitartás, a boldogság, és az élettel való elégedettség.

A nagyapám szokta mondogatni, hogy "minden életkornak megvan a maga szépsége", és már 27 évesen el kell ismernem, hogy ha valaki tudhatja ezt, ő egészen biztosan...😉

2023. aug. 24. 15:43
 15/33 A kérdező kommentje:

14-es, emlékszem, én egyszer még kisgyerekként megkérdeztem a nagyapámat, de úgy, igazi gyermeki őszinteséggel, hogy "milyen érzés öregnek lenni?" És ő nevetve a következőt válaszolta:

"Öregnek lenni? Hát jó! Nem idegeskedek semmi miatt, mert már úgysincs sok hátra. A szakállam meg olyan hosszú, hogy ha épp nem találom a fejem, elég csak a szakállam végét megtalálnom, azon végigvezetem a kezem, és már meg is van a fejem!"

2023. aug. 24. 16:07
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
40-45
2023. aug. 24. 16:11
 17/33 anonim ***** válasza:
67%
Aranyos ember lehet a nagypapád :)
2023. aug. 24. 16:11
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
#9 konkrétan ezt írtam: dús a hajuk és SPORTOSAK. Erre belémkötsz, hogy nekem csak a haj számít. Tudsz olvasni? Az is fontos nekem, hogy sportoljon és sportos teste legyen.
2023. aug. 24. 17:11
 19/33 anonim ***** válasza:
31%
Ja és nem tudom, te hol látsz sok elhízott 18 évest, engem bulikban a szexi izmos 18 évesek szoktak betalálni.
2023. aug. 24. 17:13
 20/33 anonim ***** válasza:
67%
25
2023. aug. 24. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!