Az emberek miért ilyen szűk látókörüek?
Volt egy baleset debrecenben tegnap.
Facebookon egyedül a sofört hibáztatja mindenki,senki megnem emlitette volna hogy a lány zenét halgatot és napszemüveg is volt rajta,amik ott hevertek a helyszinen.
#17 18 Azonban a hivatalos, koordináta alapú jelölés, tisztán mutatja, hogy jóval a zebra előtt volt a baleset. A képek alapján nem igazán lehet megállítani, hogy pontosan hol történt, mert - főleg ha beleszámítom a kamera torzítását - már jóval a zebrán túl vannak. A nyilatkozatot nem tudom megnézni, mert jelenleg nincs hang a készülékemen.
Természetesen elképzelhető, hogy akkorát repült szegény lány, ilyen sebesség mellett.
Érdekes nekem ez a riport. Kicsit lyukasnak érzem.
Ha tényleg zebrán történt, akkor kétségtelen, hogy az autós a hibás, ezzel nem lehet vitatkozni.
Ez a poszt egyébként pont tükrözi, hogy ilyen hírek alapján nem szabad előre ítélkezni, mert túl sok körülménytől függhet a dolog, és a riportok is homályosak, ellentmondásosak a téren. Várnunk kell, amíg nyilvánosságra hozzák az ítéletet.
21
Ha megkeresed a helyszínt, a korlát végigvezet a zebráig az út szélén. Látható valamennyire a megosztott képeken is a jelenléte, csak a vége nem látszik.
Ha azonnal meghalt, biztos lehetek benne, hogy nem kicsit vágódott...
22#
A korlátot láttam, de ahol én lakon, ott gyakoriak a korlátok, olyan helyen is, ahol nincs zebra. Azonnali halált kis baleset is okozhat, ezért nem alapoztam arra előre.
Megnéztem a Google térképen, utca nézetben a helyszínt, és feltűnt, hogy egyáltalán nem hasonlít a helyszín a képen szereplőre. Azt vettem észre, hogy a rendőrség, jóval arrébb, egy kereszteződés után jelölte be a baleset helyszínét. Azt hittem pontos koordinátát jelöltek be, de ahol a beleset történt ott nincs kereszteződés, hanem csak egy zebra. Ezzel kissé megtévesztő lett a riport, de így már tisztán látni, hogy itt kétségtelenül az autós a hibás. Nincs erre a balesetre olyan magyarázat, ami megvédené a sofőrt. Hiába hallgat zenét, visel napszemüveget a gyalogos, az autósnak meg kellett volna állni.
Nyugodjon békében az áldozat.
23
Te is kivétel vagy. Belátod, amivel nem lehet mást tenni. Örülök, hogy olvastalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!