Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki szép akkor azzal...

Ha valaki szép akkor azzal kedvesebbek az emberek?

Figyelt kérdés
Vagy mi lehet az oka, hogy mindenki kedves?

2023. aug. 4. 18:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. épp, hogy ellenkezőleg. Szívatják és nem veszik észre, hogy megbántják. Egyik ismerősöm jegyezte meg, hogy "a szép kislányok el vannak kényeztetve gyerekkoruktól ezért meg kell bántani, hogy észre vegyék a másikat". Mondom arra nem gondoltál hogy azt a szerencsétlen lányt esetleg végig kínozták kölyök korában, mert ronda volt és csak aztán szépült meg idősebben..és akkor jön egy ilyen hülye a szövegével szerintem nem teszi a kirakatba amit mondani fog neki.
2023. aug. 8. 20:22
 22/23 anonim ***** válasza:

#21 "a szép kislányok el vannak kényeztetve gyerekkoruktól ezért meg kell bántani, hogy észre vegyék a másikat"

Én az ilyen gané férgektől azonnal pszichopata állat üzemmódba kapcsolok.Engem próbálhat kóstolgatni, nem én fogok eret vágni magamon a végén.:D

2023. aug. 8. 20:41
 23/23 anonim ***** válasza:
ha szép lány vagy akkor többen nyomulnak rád, és itt nem az hogy rádmosolyognak meg néznek hanem nyomulnak, akaszkodnak.. egyébként van különbség a tényleg kedves és a megjátszott ember között is, leginkább a másodikkal kezdeményezőbbek mert egy kedves lány nem hangos, hanem szelídebb, mégha sok is az önbizalma, nem keresi a feles drámát
2023. aug. 13. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!