Csak Magyarországon van ennyi irigy ember vagy máshol is?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 04:26
2/16 anonim válasza:
Azt vettem észre, hogy nagyon sok az önhitt, versengő, individualista ember..ami qrva gáz szerintem!
3/16 anonim válasza:
Magyarország nagyon nagy bajban van.
A bérek alacsonyak, az adók magasak, egyre inkább egy diktatúrára hasonlít az egész.
Persze, hogy irigykedik a nép másokra, van miért.
Nem az irigység a baj, hanem, hogy nem képesek összefogni a saját jövőjük érdekében.
4/16 anonim válasza:
Nem jól látja ezt senki sem, mert a kipcsak nem irigy, hanem ez egy nemes alaptulajdonságunk, amire igazán büszkék lehetünk a Türk Tanács csoportosulásán belül, mert ha Soros nem lenne, akkor mi magyarok - "Több tiszteletet! Több tiszteletet!" - nemhogy irigy lennénk, hanem igazán...
Mi is volt a kérdés?
5/16 anonim válasza:
Az irigy a kisebbik rossz. Inkább a probléma az, hogy Magyarországon nagyon sok a csicska lelkű, primitív, maradi ember. Főleg a falvakban.
6/16 anonim válasza:
Biztos máshol is vannak olyan emberek, akik tele vannak negatív tulajdonsággal, nem értem, miért csak Magyarországot szidják. Akkor már inkább legyen Kelet-Európa.
7/16 anonim válasza:
Az egész világ tele van ilen emberekkel. Ha valaki elhiszi hogy tényleg csak itt vannak ilyenek az nagyon beszűkült látókörű lehet.
8/16 anonim válasza:
Ha belegondolsz, az ország egy nagyobb része a mindennapi megélhetéssel küzd, hogy be tudja - e fizetni a számláit, tud-e enni a hónap végén. Sokan mondják, hogy Mo-on mennyire savanyúak és rosszindulatúak az emberek. Sztem amikor a mindennapi megélhetés a tét, nem fognak örömtáncot járni. Sajnos érthető, miért nem olyan vidámak és örömteliek az emberek, mint nyugaton.
9/16 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben nem is akarnak változtatni a helyzetükön. Jó az úgy minden ahogy van, akármennyire rossz is. Mástól meg lehet irigyelni. Összefogás itt? Áhh...
10/16 anonim válasza:
Azért, mert hányingere van tőled pár embernek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy irigyek rád...leginkább azt, hogy egy kivagyi, nagyképű bunkó vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!