Keletkezett a coviddal kapcsolatban valamilyen sztorid?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy behozta egy kollégád az irodába, majd később mindenki betegen járt be, mert nem maradt otthon karanténban, ilyenekre gondolok.2023. júl. 11. 12:01
1/28 anonim válasza:
tűfobiám volt de elmentem beoltatni magam.
felvezényeltek a 2. ra belépek a terembe vagy 30 ember vár.
kijön az ápoló hogy ki a bátor jelentező.
körül nézek mindenki ajánlgatja a másiknak , hogy menjen csak ,gondolom , mert 1 órája vár.
De nekem a tű fóbia miatt csak az jár a fejemben , hogy mindenki fél úgyhogy gondoltam jelentkezek . ezzel bizonyítva mennyire fsza gyerek vagyok.
Úgyhogy csak annyit mondtam Én és engem hívott be fél perc után ők meg várhattak még fél órát
2/28 anonim válasza:
Végig home office-ban volt mindenki, teljesen mindegy volt hogy dolgozunk-e betegen vagy sem. Az üzemorvosunk belehalt szegény (nagyon idős volt), a többieknek eseménytelenül telt.
3/28 anonim válasza:
Ja, hogy mennyi embert nyírtak ki a kórházakban bakteriális tüdőgyulladással az un. Covid protokoll keretében.
És hogy mennyien ketyegő bombák saját maguk számára, akik nem placebót kaptak, mióta felvették a tudod mit.
Nem egy happy end story.
4/28 anonim válasza:
Csak az, hogy amikor bejött a Rasztazenekar nevű oltás (Gy.k.: AstraZeneca), akkor akik azt kapták, a szemem láttára fordultak le a székükről egymás után a kórházban, ahol volt az oltakozás, tiszta Stephen King-style volt az egész szituáció.
5/28 anonim válasza:
És a Sputnik is simán egy AstraZeneca licensz. Ugyhogy akik az orosz minőségben bízták, azoknak sem olyan vidám.
6/28 A kérdező kommentje:
4 mi is párommal astrát kaptunk és olyan betegek voltunk utána mikor élesben elkaptuk a vírust, mintha nem lettünk volna oltottak, és még fertőztünk is emiatt.
2023. júl. 11. 12:21
7/28 anonim válasza:
Igen, az egyik kollégának volt a legnagyobb szája, meg ő volt a legóvatosabb és ő nyomta leginkább az okoskodást, meg a veszekedést másokkal, hogy nem húzott maszkot stb.. erre amikor lerobbant (elsőnek) rá 3-4 napra kidőlt az egész cég kb, szóval a sors iróniája, hogy valószínűleg mindenkit ő fertőzött meg.
8/28 anonim válasza:
Mert influenzás meg sose volt persze senki soha.
9/28 A kérdező kommentje:
7 és bejött még tünetesen beteg? Nektek milyen tüneteitek volt?
2023. júl. 11. 12:26
10/28 anonim válasza:
Bejött úgy, hogy köhögött össze vissza meg náthás volt, mint állat. Aztán kiderült, hogy covidka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!