Keletkezett a coviddal kapcsolatban valamilyen sztorid?
Egyik szülőm tesója nagy Covid tagadó volt; mindenkinek beszólt, ha maszkot vett fel, vagy oltást adatott be. Csakhogy, egy ponton mégis elkapta, de már a gyorsteszt is pozitív volt. Szerencsére nem voltak durva tünetei, de a nagyon gyenge immunrendszerű, alapból beteg házastársa is elkapta, és ő olyan rosszul volt, hogy már kórházba akarták vinni. Elég nyomasztó volt, szegény zokogva hívott minket, és tényleg sajnáltam őket.
Onnantól kezdve hordta a maszkot, felvett már nem is tudom hány oltást, majd felhívott a szülinapomon, és kampányolt egy sort, hogy nekem is "oltakoznom kell". És mondta, hogy a már kirepült gyerekeitől is ezt várja el. Megértem, hogy féltette a házastársát, csak közben olyan bizarr volt az egész..
Én végül nem vettem fel 1 oltást sem (és amúgy az ő gyerekei sem), szüleimet viszont egy rakat alkalommal kérdeztem, hogy mit tennének a helyemben. De sosem mondták el, idén is előjött a téma, de csak utalgattak rá.
Volt egy ápoló, aki pár éve bemutatta, hogy 0, 1 és 2 megnevezésű dobozokban kapták az oltószereket. Megvizsgálta őket és kiderült, hogy a 0 jelölésűek csak sóoldatok voltak, az 1-esekben alacsony dózisú méreg volt, a 2-esekben pedig teljes adag.
És vajon mi alapján dölt el, hogy ki melyiket kapja?
Szóval kísérleti egerek vagyunk. Mondjuk én nem, mert nem álltam sorba a löttyért, de azokat nagyon sajnálom, akiket az erkölcstelen, romlott munkáltatójuk zsarolással vette rá oltásra. Vajon a munkáltatok mennyit kaptak érte? Gusztustalan az egész!
Gondolom nagyjából véletlenszerűen kellett szétosztaniuk őket, mert ugye az egész lényege az, hogy ne legyen egyszerre túl sok a halott közvetlenül a holtakozás után, mert az még a birkáknak is feltűnne. Abban viszont biztos vagyok, hogy pl. a politikusok, ha kényszerültek PR miatt beadatni, akkor a 0-ból kaptak. Ezt bizonyítja az is, hogy - sajnos - mindegyik él és virul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!