Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki instagramra bikinis képeket posztol?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy bevallom, nekem iszonyatosan jól esik a pozitív megerősítés akit egy-egy kép után kapok. Valósággal feltölt. Tudom hogy nem jó az önbizalmam ha ennyire igénylem, de tényleg évente max.3-4 képet töltök fel és abból 1 az ami ilyen “szexibb”. (Értsd: bikinis képen beletúrok a hajamba vagy olyan kép ahol fenekem is eléggé látszik vagy olyan kivágotabb a felsőm stb. Nem durvák egyáltalán, csak a likok számából észrevehetően bejön az embereknek és elég sok munkám is van abban, ahogy most kinézek ès jó érzés megmutatni. Az is jó érzés amikor pl. régi ismerősök reagálnak egy-egy storymra/képemre, úgy eszembe jutnak az emlékek, jó érzés hogy valamennyire eszükbe jutok. Emellett valódi tartalmat is gyakran osztok meg storyban, legyen az érdekes poscast/pszichológia/tudomány, illetve a tanulási módszereimről is posztolok (jogász leszek). Ti mindenképp lenézitek az ilyen embereket akik kirívó képet tesznek fel magukról?

2023. júl. 9. 20:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Semmit, mert millióan pakolják fel a bikinis képeiket
2023. júl. 9. 20:38
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Nekem mindegy,mit csinalsz. Ma mar nem szokas takargatni magad. N
2023. júl. 9. 20:51
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Esetedben sajnálom, hogy önbizalomhiányos vagy, de ez nem fogja megoldani.

Egyébként nem izgat, ki mit rak ki. Nyugodtan tehet bármit.

2023. júl. 9. 20:55
 4/22 anonim ***** válasza:
48%
Örülök neki, legalább van mire recsk@'.ni 😅
2023. júl. 9. 21:00
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

Én nem tartom okos ötletnek internetre feltenni az ilyen képeket. Sosem lehet tudni, hol és kinél köt ki, és milyen kontextusban köszön egyszer vissza.

Ha kell a pozitív visszajelzés, ahhoz nem kell bikinis kép.

2023. júl. 9. 21:12
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Hát én most le leszek pontozva de kiemelem, hogy ez csak az én véleményem..

Igen, természetesen én is megnézem azt a húst ami kint van a kirakatban. De nekem ez olyan, nem bejövős pár választásnál. Valami oka van ami miatt ilyet posztolnak a csajok. A szokásos mondásuk erre ugyan az amit leírtál, önbizalom hiányuk van és a like-ok nyugtatják őket és adnak önbizalmat.. De kik és miért dobják ezt a like-ot? 99%-ban random (vagy nem random) férfiak, ezt hívják k*ró like-nak. Értelme nem sok csak bíztatják őket, hogy hajrá tedd ki ami van mutass minél többet és kapsz érte egy like-ot és ilyenkor tűnik el belőlük az erkölcs egy idő után. Vagy van egy másik véglet ami miatt ilyeneket posztolnak: azért, hogy felkeltsék egy tehetős ember figyelmét és el tudjanak rajta élősködni ameddig csak lehet. Ilyen insta fenék/mell modelleket láttál már átlagos, nem tehetős pasival pózolni? Na ugye, hogy nem. :D (Oké oké ha megteheti akkor miért is ne, ezzel én is tisztában vagyok)

Az ismerőseim tapasztalatából kiindulva az ilyen lányoknak átlagosan napi 30+ üzenet érkezik minden féle fajta emberektől és akit érdekesnek talál/ lát benne potenciált azzal elkezd cseverészni a párja háta mögött (hiába tökéletes az adott kapcsolat a látottak, hallottak alapján).

Igen azt is elhiszem, hogy jól esik, ha megdicsérik az edzéssel elért kemény munkád gyümölcsét de ezek szerint ezzel nem magadnak akarsz megfelelni (vagy egészségesebb lenni), hanem a társadalomnak akarod mutatni, hogy te több/jobb vagy mint egy átlagos lány aki nem jár el edzeni és márpedig kiteszek mindent mindenhova, hogy nézd én jobb/több vagyok isteníts.. Nem tudom egy ilyen témába miért kell belekeverni a végzettségedet mert a kettőnek köze sincs egymáshoz. Lehet egy Tescoban dolgozó lánynak is formás feneke és lehet ő csak érettségivel rendelkezik. A fenekéről, melléről, alakjáról senki nem fogja megmondani instán, hogy árufeltöltő..

Szóval nekem ellenszenvesek az ilyen lányok. Lerí róluk, hogy ezzel márpedig ők nagyon el akarnak érni valamit a fentebb felsorolt 2 dolog közül. Szerintem nagyon sok férfi van még vele úgy mint én, hogy oké megnézem szép meg minden de nem kell mert úgysem lehet komolyan tervezni vele. Ezután pedig majd jön a “minden férfi egy mocsok mert csak a testem kell neki” de mi más kellene, ha azt látják, hogy “árulod” a neten..

2023. júl. 9. 21:12
 7/22 anonim ***** válasza:
56%
kiverem rá
2023. júl. 9. 21:31
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
Én lány vagyok, szintén önbizalomhiányos és pont ezért sosem tennék ki magamról ilyen képeket. Régen én is többet edzettem; most is sportolok, de sose tettem ki ilyen képeket mutogatni magam. Ameddig nem volt párkapcsolatom talán egy olyan posztom volt ahol egy passzosabb ruha volt rajtam, de semmim nem volt kint. Storyban is néhány kép magamról. Amióta párkapcsolatom van, nekem is van kint bikinis kép, de a párommal együtt egy nyaralás miatt. Ő szerette volna nagyon megosztani az egyébként jól sikerült képeket én alig mertem ezt is kitenni. Pedig szintén semmim nem volt kint, de nyilván a fürdőruha az fürdőruha. Én úgy gondolom egy bizonyos mértékig nincs ezzel baj, ameddig nem a feneke van valakinek a kép közelébe tolva mert az számomra már gusztustalan, primitív és k*rv*s. Most egy egy bikinis képpel szerintem nincs baj, de sajnos manapság ezt nagyon túl tolják az emberek. És ahogyan előttem is írták a Palik nyomják a k**ó lájkot, a fele az alpári kategória, a másik fele is csak szórakozni akar vele. Nyilván tetszik nekik, de nem tudom mennyire lehet az ilyen embereket komolyan venni. Én nem igazán tudom
2023. júl. 9. 21:31
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csinálja mindenki azt, amit szeret, és ne savazzuk egymást miatta, akkor járunk a legjobban. Senkit nem nézek le, amíg nem tesz olyat, amivel másoknak árt. Én nem szeretek képeket készíteni magamról, nem okoz számomra örömöt, de a növényeimet pl nagyon szeretem fotózgatni. Más meg a növényeket találja unalmasnak és helyette magában gyönyörködik. És akkor mi van? Semmi :)
2023. júl. 9. 21:32
 10/22 Noren1989 ***** válasza:
24%

Noshàt: nekem biztosan bejönne, h pucsítasz, viszont ezzel be is àrazod magad.

Olcsó elte-s r1banc, aki sosem fog aszakmàjàban elhelyezkedni.

Tetszőleges felsőoktatàsi intézmény behelyettesíthető.

2023. júl. 9. 21:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!