Mi a véleményetek arról, aki instagramra bikinis képeket posztol?
Esetedben sajnálom, hogy önbizalomhiányos vagy, de ez nem fogja megoldani.
Egyébként nem izgat, ki mit rak ki. Nyugodtan tehet bármit.
Én nem tartom okos ötletnek internetre feltenni az ilyen képeket. Sosem lehet tudni, hol és kinél köt ki, és milyen kontextusban köszön egyszer vissza.
Ha kell a pozitív visszajelzés, ahhoz nem kell bikinis kép.
Hát én most le leszek pontozva de kiemelem, hogy ez csak az én véleményem..
Igen, természetesen én is megnézem azt a húst ami kint van a kirakatban. De nekem ez olyan, nem bejövős pár választásnál. Valami oka van ami miatt ilyet posztolnak a csajok. A szokásos mondásuk erre ugyan az amit leírtál, önbizalom hiányuk van és a like-ok nyugtatják őket és adnak önbizalmat.. De kik és miért dobják ezt a like-ot? 99%-ban random (vagy nem random) férfiak, ezt hívják k*ró like-nak. Értelme nem sok csak bíztatják őket, hogy hajrá tedd ki ami van mutass minél többet és kapsz érte egy like-ot és ilyenkor tűnik el belőlük az erkölcs egy idő után. Vagy van egy másik véglet ami miatt ilyeneket posztolnak: azért, hogy felkeltsék egy tehetős ember figyelmét és el tudjanak rajta élősködni ameddig csak lehet. Ilyen insta fenék/mell modelleket láttál már átlagos, nem tehetős pasival pózolni? Na ugye, hogy nem. :D (Oké oké ha megteheti akkor miért is ne, ezzel én is tisztában vagyok)
Az ismerőseim tapasztalatából kiindulva az ilyen lányoknak átlagosan napi 30+ üzenet érkezik minden féle fajta emberektől és akit érdekesnek talál/ lát benne potenciált azzal elkezd cseverészni a párja háta mögött (hiába tökéletes az adott kapcsolat a látottak, hallottak alapján).
Igen azt is elhiszem, hogy jól esik, ha megdicsérik az edzéssel elért kemény munkád gyümölcsét de ezek szerint ezzel nem magadnak akarsz megfelelni (vagy egészségesebb lenni), hanem a társadalomnak akarod mutatni, hogy te több/jobb vagy mint egy átlagos lány aki nem jár el edzeni és márpedig kiteszek mindent mindenhova, hogy nézd én jobb/több vagyok isteníts.. Nem tudom egy ilyen témába miért kell belekeverni a végzettségedet mert a kettőnek köze sincs egymáshoz. Lehet egy Tescoban dolgozó lánynak is formás feneke és lehet ő csak érettségivel rendelkezik. A fenekéről, melléről, alakjáról senki nem fogja megmondani instán, hogy árufeltöltő..
Szóval nekem ellenszenvesek az ilyen lányok. Lerí róluk, hogy ezzel márpedig ők nagyon el akarnak érni valamit a fentebb felsorolt 2 dolog közül. Szerintem nagyon sok férfi van még vele úgy mint én, hogy oké megnézem szép meg minden de nem kell mert úgysem lehet komolyan tervezni vele. Ezután pedig majd jön a “minden férfi egy mocsok mert csak a testem kell neki” de mi más kellene, ha azt látják, hogy “árulod” a neten..
Noshàt: nekem biztosan bejönne, h pucsítasz, viszont ezzel be is àrazod magad.
Olcsó elte-s r1banc, aki sosem fog aszakmàjàban elhelyezkedni.
Tetszőleges felsőoktatàsi intézmény behelyettesíthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!