Mi a véleményetek arról, aki instagramra bikinis képeket posztol?

Én lenézem az ilyen csajokat.
Szégyen hogy kb kirakják mindenüket.

Le leszek pontozva, de leírom amit gondolok. Persze mindenkinek jól esik a dicséret, de szerintem ha megnézed a kedveléseket, hogy ki kedvelte, főként férfiak akik többet látnak bele (kémia), illetve az ismerőseid akik kedvelnek. Szerintem ebben nincs több, úgyis jönnek az ilyen férfiaknak a következő kép az adott oldalon. Ha annyira jól esik neked a visszajelzés, akkor járj nyitott szemmel az utcán vagy bárhol ahol emberek vannak, és figyeld a férfiak reakcióit.
Amúgy ha jogász leszel, nem biztos hogy bikiniben kellene képeket feltenned, nehogy szakmai körökben visszaköszönjön, vagy ügyfél miatt kellemetlenség, illetve megeshet, hogy máshol is felhasználják.

Na ez a másik.
Egy komoly karrier előtt minek rib*nckodni?

Ja...azt is meg lehet figyelni ha a csaj a képeken egyedül szerepel kap 500 like-t.
Ha közösen a pasijával 55-öt és annak a többsége nő.

Egyből az jut minden férfi eszébe, hogy de jó lenne párszor jól meg...ni, mert jó ku...ás ez a csaj.
Van pár "ilyen" lány a face ismerőseim között.
A lány közeli ismerősei közül nem is lájkolják a ku..vás képeit mert ők szégyellik magukat.
Én biztos nem raknék ki ilyen képet, pedig csak 53 kg vagyok és nem rút.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!