Mi a véleményetek arról, aki instagramra bikinis képeket posztol?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy bevallom, nekem iszonyatosan jól esik a pozitív megerősítés akit egy-egy kép után kapok. Valósággal feltölt. Tudom hogy nem jó az önbizalmam ha ennyire igénylem, de tényleg évente max.3-4 képet töltök fel és abból 1 az ami ilyen “szexibb”. (Értsd: bikinis képen beletúrok a hajamba vagy olyan kép ahol fenekem is eléggé látszik vagy olyan kivágotabb a felsőm stb. Nem durvák egyáltalán, csak a likok számából észrevehetően bejön az embereknek és elég sok munkám is van abban, ahogy most kinézek ès jó érzés megmutatni. Az is jó érzés amikor pl. régi ismerősök reagálnak egy-egy storymra/képemre, úgy eszembe jutnak az emlékek, jó érzés hogy valamennyire eszükbe jutok. Emellett valódi tartalmat is gyakran osztok meg storyban, legyen az érdekes poscast/pszichológia/tudomány, illetve a tanulási módszereimről is posztolok (jogász leszek). Ti mindenképp lenézitek az ilyen embereket akik kirívó képet tesznek fel magukról?2023. júl. 9. 20:34
21/22 anonim válasza:
Szokás szerint elküldöm a videót, amin teleejakulálom a kijelzőt, de miért fontos ez?
22/22 anonim válasza:
Szintúgy, ki szoktam verni az ilyen fotókra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!