Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért ilyen ítélkez...

Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?

Figyelt kérdés
Az alábbi kérdés kapcsán jutott eszembe ez a témakör. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1296.. Miért csinálnak rengetegen a szexualitásból erkölcsi kérdést? Mi lenne, ha normális szexuális felvilágosítás lenne ebben az országban, szemforgatás, meg vallásos ájtatoskodás helyett. A normális védekezésre kéne megtanítani az embereket, hogy ne legyen baba, se nemi betegség. Az meg, hogy valakinek sok partnere volt, önmagában nem erkölcstelen. Az az erkölcstelen, hogyha a pasi mondjuk kapcsolattal, meg házasság szédíti a nőt, közben meg állandóan félrekefél. De a linkelt kérdésben kérdező nem árult zsákbamacskát, mégis egy csomóan letámadták.

ma 10:26
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Tegyék át kérem inkább Szexualitás témakörbe, úgy több válasz érkezik rá.
ma 10:32
 2/39 anonim ***** válasza:
68%
Mindig is voltak ilyen emberek, meg lesznek is. Vannak, akik szeretnek ítélkezni, mert akkor ők gondolatban egy piedesztálra helyezhetik magukat.
ma 10:33
 3/39 anonim ***** válasza:
50%

Az emberek mindennel kapcsolatban ezt csinálják.

Névtelenül, arctalanul meg főleg tudják osztani az észt mit, hogyan kellene csinálni, hogy erkölcsös, hogy elfogadott.

ma 10:35
 4/39 A kérdező kommentje:

A linkelt kérdés kapcsán íródott a kérdésem. Nem értem ezt az egész álprüdéria jelenséget. De ugyanez, amikor pl gimiben mindig kiszemeltek 1-2 srácot, és folyton b*zizták.. Ennek mi értelme van? Miért rosszabb valaki, csak mert más a nemi identitása? Nem pedofil...

A linkelt kérdésben meg a kérdező csak használta, amije van, kísérletezgetett, gondolom a nők is belementek. Most az jobb lenne, hogyha szűzen hal meg 70 évesen, a farka meg leszárad a helyéről, mert nem használta sose?

ma 10:36
 5/39 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező.

Én itt a gyakorin tudtam meg, hogy k.rva vagyok amiért férfi masszőrhöz járok.

Előfordul az ilyen :D

ma 10:39
 6/39 anonim ***** válasza:
29%

Nem igazán értem, hogy miért írtál ki kérdést egy kérdésről. :)

Oda is nyugodtan leírhattad volna, hogy mit gondolsz erről.

ma 10:39
 7/39 A kérdező kommentje:
6# Le is írtam oda is.
ma 10:40
 8/39 anonim ***** válasza:
59%

7

Ennyire felzaklatott, hogy néhányan úgymond prűd válaszokat adtak? A szexualitás kategóriában olyanokat lehet olvasni, hogy az ember füle kettéáll. Csupa cuckold, fétis, perverzió, "mit csinánál tinilányokkal", stb. kérdések vannak.

ma 10:43
 9/39 A kérdező kommentje:

De most komolyan olyan nagy szám, hogy 30 évesen valaki 20 nővel volt együtt szexuálisan? Vagy így volt, vagy nem.. De akkor sem értem. A hangsúly akkor is a védekezésen lenne, inkább EZT kéne megtanítani a férfiaknak, nőknek is. A pasi csak használta, amije van. Ezért pálcát törni felette?

Vagy ne csókolhassam meg a páromat, nehogy a Mariska rossz szemmel nézzen rám, hogy jhájhhh, fhujj, cuppognak, bleah... 🤢🤢 Most tényleg vadidegen embereknek akarunk megfelelni?? De számos más példát tudnék még hozni.

ma 10:48
 10/39 anonim ***** válasza:
49%
9.: Engem nem érdekelne. Viszont vannak könnyűvérű emberek, meg akik komolyabban vesznek egy kapcsolatot. Én az utóbbi vagyok és azt szeretem, ha a párom is hasonló. Ennek ellenére nem török pálcát azok felett se, akik könnyebben veszik az ilyet, ez magánügy.
ma 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!