Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?

Az emberek mindennel kapcsolatban ezt csinálják.
Névtelenül, arctalanul meg főleg tudják osztani az észt mit, hogyan kellene csinálni, hogy erkölcsös, hogy elfogadott.
A linkelt kérdés kapcsán íródott a kérdésem. Nem értem ezt az egész álprüdéria jelenséget. De ugyanez, amikor pl gimiben mindig kiszemeltek 1-2 srácot, és folyton b*zizták.. Ennek mi értelme van? Miért rosszabb valaki, csak mert más a nemi identitása? Nem pedofil...
A linkelt kérdésben meg a kérdező csak használta, amije van, kísérletezgetett, gondolom a nők is belementek. Most az jobb lenne, hogyha szűzen hal meg 70 évesen, a farka meg leszárad a helyéről, mert nem használta sose?

Kérdező.
Én itt a gyakorin tudtam meg, hogy k.rva vagyok amiért férfi masszőrhöz járok.
Előfordul az ilyen :D

Nem igazán értem, hogy miért írtál ki kérdést egy kérdésről. :)
Oda is nyugodtan leírhattad volna, hogy mit gondolsz erről.

7
Ennyire felzaklatott, hogy néhányan úgymond prűd válaszokat adtak? A szexualitás kategóriában olyanokat lehet olvasni, hogy az ember füle kettéáll. Csupa cuckold, fétis, perverzió, "mit csinánál tinilányokkal", stb. kérdések vannak.
De most komolyan olyan nagy szám, hogy 30 évesen valaki 20 nővel volt együtt szexuálisan? Vagy így volt, vagy nem.. De akkor sem értem. A hangsúly akkor is a védekezésen lenne, inkább EZT kéne megtanítani a férfiaknak, nőknek is. A pasi csak használta, amije van. Ezért pálcát törni felette?
Vagy ne csókolhassam meg a páromat, nehogy a Mariska rossz szemmel nézzen rám, hogy jhájhhh, fhujj, cuppognak, bleah... 🤢🤢 Most tényleg vadidegen embereknek akarunk megfelelni?? De számos más példát tudnék még hozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!