Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális
életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?
Figyelt kérdés
Az alábbi kérdés kapcsán jutott eszembe ez a témakör. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1296.. Miért csinálnak rengetegen a szexualitásból erkölcsi kérdést? Mi lenne, ha normális szexuális felvilágosítás lenne ebben az országban, szemforgatás, meg vallásos ájtatoskodás helyett. A normális védekezésre kéne megtanítani az embereket, hogy ne legyen baba, se nemi betegség. Az meg, hogy valakinek sok partnere volt, önmagában nem erkölcstelen. Az az erkölcstelen, hogyha a pasi mondjuk kapcsolattal, meg házasság szédíti a nőt, közben meg állandóan félrekefél. De a linkelt kérdésben kérdező nem árult zsákbamacskát, mégis egy csomóan letámadták.
Még mindig nem értem a problémádat. Volt egy kérdés erről, senki nem tiltja meg, hogy ott újra és újra leírd a véleményed. Erre kiírsz egy kérdést, ismétlem, egy kérdésről. Sok értelme nem volt. Na mindegy, mindenki legyen boldog, úgyis le lettem pontozva.
ma 10:51
12/48 anonim válasza:
4.: Bigottan vallásosak közt sajnos vannak olyanok, akik tényleg szűzen halnak meg, mert nem merték megélni a vágyaikat. Az valóban tragikus lehet, ha valóban volt igényük a szexre, csak a kárhozattól meg a többi bigott véleményétől félve nem merték megélni a vágyaikat.
ma 10:52
13/48 A kérdező kommentje:
11# Csak elképedtem, hogy egyesek milyen agresszívan betámadták a kérdezőt, meg ítélkeztek. Szerintem ez ledöbbentő. El se merem kérdezni, hogy ha egy nő írja ki, vajon mit kapott volna érte, hogy leírja, 20 pasival volt együtt...
Lehordják mindenfélének, az tuti, akkor id jogtalanul. Ha jólesik neki, egészségére! De miért erkölcsi nagyság szűzen meghalni, és miért erkölcstelenség, hogy valaki élvezni is akarja az életet, úgy, hogy az nem a másik rovására megy?
ma 10:55
14/48 A kérdező kommentje:
*képzelni
ma 10:56
15/48 anonim válasza:
Saját magaddal túltárgyalod a dolgot. Alapjában véve mindenki mindenről és mindenkiről azt gondol, amit akar. És ennyi.
ma 10:57
16/48 anonim válasza:
De ismétlem: a prüdéria TÖKÉLETES ELLENTÉTE jellemző a szexualitás rovatban. Szó szerint gyomorforgató kérdések és válaszok vannak bőven túlsúlyban.
ma 10:59
17/48 A kérdező kommentje:
Szerintem, amíg nem törvénybeütköző a dolog, a másik szexuális szokásain csámcsogni szánalmas dolog, legyen sok partnere, vagy kevés, csinálja akármilyen pózban, legyen heteró, leszbi, biszex, senkinek semmi köze hozzá. A megcsalás még az aggályos. Csak felelős módon tegye, védekezzen! Ezt oktatni kéne az iskolákban.
ma 10:59
18/48 anonim válasza:
13.: Ebben az is benne van, hogy sokan azért fórumoznak, hogy kiengedjék a gőzt. A főnöknek nem mernek beszólni, de itt arctalanul egy idegennek igen, mert nincs következménye.
A neten kívüli életben is vannak ilyenek. Főleg öregasszonyok, a konzervatívabb fajtából, na ők a gangon az összes szomszédjuknak fennhangon sápítoznak, hogy XY szomszéd milyen "erkölcstelen" életű.
ma 11:00
19/48 anonim válasza:
Ja, a szexualitás kategóriában (ha nőként válaszolsz) a privikről meg sem emlékeztem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!