Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?

Én nem ítélkezem ilyen téren, főleg azért nem, mert ilyen téren egy romhalmaz vagyok és tökre megértem a motivációt, amikor keresed az, hogy esetleg érezz valamit..
F

Mert vagy beléjük nevelték,hogy bűn,vagy gátlasaik vannak,vagy csak szeretnének őkniy dugni,de nem tudnak.
Ha az embereknek lenne szexuális kultúrájuk,sokaknál csökkenne a partnerek száma,mert könnyebb lenne találni olyat,akivel jó.
Rosszindulatúak,korlátozottak.És jól esik a kis lelkülnek,ha valakit szidhatnak.

33
Én továbbra sem értem, hogy mi a problémád.
Én nem szoktam szexről beszélgetni emberekkel (nyilván bizonyos emberekkel igen, de akkor sem mélyrehatóan). No nem azért, mert prűd vagyok, hanem azért, mert ez a téma eléggé magánügy.
Itt viszont szoktam olvasgatni a szexualitás kategóriában. Egész egyszerűen amit itt kérdezgetsz meg írogatsz, az tök magától értetődő, egy felvilágosultabb embernek nincs gondja azzal, hogy egy férfi vagy egy nő hány partnerrel volt együtt, legfeljebb magában gondol vmit.

36
Hányszor ismétled még magad? Igen, értjük, beszélni kell(ene) a témáról. Be is linkeltem egy tegnapi kérdést, hogy iskolákban kellene-e szexről órákat tartani. Ott le is írtam a véleményem.
37# "Egész egyszerűen amit itt kérdezgetsz meg írogatsz, az tök magától értetődő, egy felvilágosultabb embernek nincs gondja azzal, hogy egy férfi vagy egy nő hány partnerrel volt együtt, legfeljebb magában gondol vmit."
Az általam linkelt kérdés, és a kommentek alatta nagyon nem ezt mutatják.. Olvassátok el, miket írtak kérdezőnek, és milyen hangnemben. Én már ott is leírtam a kendőzetlen véleményemet a témáról...
Vagy nézzétek meg, hogy gimiben is megy a b*zizás, mindig rászállnak 1-2 gyerekre, aki gyengébb. Én ezt, ezeket értem prüdéria alatt. Aztán egyik kommentelő is írta, hogy leqrvázták őt, mert férfi masszőrhöz ment..
Elég megnézni azt is, hogy kezeli a kormány is a meleg kérdést. Szexuális edukáció meg nulla. Vagy akik elítélik azt, akik házasság ekőtt szexelnek, mondjuk a radikális vallásosok. Én ezt értem prüdéria alatt. De túl lett tárgyalva a téma..

"A pasi csak használta, amije van. Ezért pálcát törni felette?"
A kérdező kapott hideget-meleget, kulturált és kevésbé kulturált hangnemben.
Ha ezt nehezményezed, akkor szerintem kérdezd meg a saját családtagjaidat, barátaidat, közeli ismerőseidet, kollégáidat, stb., hogy mi a véleményük egy olyan nőről, aki az elmúlt 5 évben 20 férfival feküdt le, egy részükkel óvszeres védekezés nélkül.
Aztán a válaszoktól függően tedd fel nekik a kérdést, hogy prűdnek tartják-e magukat, illetve hogy ha férfiról lenne szó, akkor máshogy ítélnék-e meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!