Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az emberek miért ilyen ítélkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?

Figyelt kérdés
Az alábbi kérdés kapcsán jutott eszembe ez a témakör. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1296.. Miért csinálnak rengetegen a szexualitásból erkölcsi kérdést? Mi lenne, ha normális szexuális felvilágosítás lenne ebben az országban, szemforgatás, meg vallásos ájtatoskodás helyett. A normális védekezésre kéne megtanítani az embereket, hogy ne legyen baba, se nemi betegség. Az meg, hogy valakinek sok partnere volt, önmagában nem erkölcstelen. Az az erkölcstelen, hogyha a pasi mondjuk kapcsolattal, meg házasság szédíti a nőt, közben meg állandóan félrekefél. De a linkelt kérdésben kérdező nem árult zsákbamacskát, mégis egy csomóan letámadták.

ma 10:26
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
40# Dehát pont ezt írtam, hogyha rendesen védekezett a pasi, meg a nő is, elkerülve a bajt. Akkor kinek mi köze hozzá?
ma 17:04
 42/48 A kérdező kommentje:
40# A libidója meg mindenkinek más, ez úgymond a hormonok játéka. Szerintem alapvetően nem a szex a rossz, hanem maximum vannak felelőtlen emberek. A kést lehet vajazásra, meg a másik leszúrásásra is használni, de ezért nem a kés a hibás.
ma 17:06
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Magyarok vagyunk, mi mindent jobban tudunk a másikról...
ma 17:55
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

"Dehát pont ezt írtam, hogyha rendesen védekezett a pasi, meg a nő is, elkerülve a bajt"

Az általad belinkelt kérdésnél ezt írta le a kérdező a 21. hozzászólásban:

"Hát nem mindig használtam óvszert"

Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy a fogamzásgátló szerek nem védenek sem a HIV-től, sem az összes többi szexuális úton terjedő fertőzéstől.

Én nem ítélem el, akinek a kérdését belinkelted, azt sem, aki havonta váltogatja a szexuális partnereit, de nem tudnék ilyen férfivel párkapcsolatot elképzelni, mert a pusztagondolata is taszít az ilyen szintű partnerváltogatásnak.

(Nyilván ő sem tartós kapcsolatot keres, ha 5 év alatt 20 nővel feküdt le, és az a kérdést foglalkoztatja 30 évesen, hogy ez mennyire jó teljesítménynek számít másik szerint.)

ma 18:17
 45/48 A kérdező kommentje:
44# Hát most nagy a libidója, na bumm... Biztos van olyan nő is, akinek nagy a libidója. Ha megegyezéses a dolog, és óvszer is van, emellett fogamzásgátló, vagy eseményutáni, akkor igazából olyan nagy katasztrófa nem történhet... El lehet várni egy pasitól, hogy élete végéig önmegtartóztatásban éljen, amíg nem talál kapcsolatot? Kössön csomót a farkára, és kötözze össze? Éhes nők is vannak. Pedig alapvetően a szex egy jó dolog lenne. Csak 100%-os védekezési módot kell használni, erről pedig az orvossal kell konzultálni. Ne szakítsam le az illatos, szép rózsát, mert jaj, mi van, ha a tüskéi megszúrnak? Az a baj, hogy sajnos tényleg sok buktatója van a dolognak, de jó örök félelemben élni?
ma 18:24
 46/48 anonim ***** válasza:

45

Bztosan arra reagáltál, amit a 44. hozzászólásban írtam 18:17-kor?

ma 18:28
 47/48 A kérdező kommentje:
És igazából, szerintem pont az a beteg, ha a pasinak nem működik a cerka. Impotenciának hívják, illetve hormonzavar is lehet az oka. A libidó az egyfajta életenergia is, tehát nem szabad csak a szexre leredukálnia. A magasabb tesztoszteron általában magasabb energiával, munkabírással, és teljesítőképességgel is jár.
ma 18:29
 48/48 A kérdező kommentje:
Peesze vannak önegtartóztató emberek, pl papok, apácák, szerzetesek, és én valamilyen szintem fel is nézek rájuk, mert nem lehet könnyű. De a kérdező pasi, amely nőkkel volt, szerintem a nők is benne voltak a szexben, ők is kalandot kereshettek. Nem csalt meg senkit. Viszont, kötelező védekeznie minden esetben, ezt aláírom.
ma 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!