Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen ítélkezőek mások szexuális életét illetően? Mi ez a modernkori újprüdéria?

"Dehát pont ezt írtam, hogyha rendesen védekezett a pasi, meg a nő is, elkerülve a bajt"
Az általad belinkelt kérdésnél ezt írta le a kérdező a 21. hozzászólásban:
"Hát nem mindig használtam óvszert"
Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy a fogamzásgátló szerek nem védenek sem a HIV-től, sem az összes többi szexuális úton terjedő fertőzéstől.
Én nem ítélem el, akinek a kérdését belinkelted, azt sem, aki havonta váltogatja a szexuális partnereit, de nem tudnék ilyen férfivel párkapcsolatot elképzelni, mert a pusztagondolata is taszít az ilyen szintű partnerváltogatásnak.
(Nyilván ő sem tartós kapcsolatot keres, ha 5 év alatt 20 nővel feküdt le, és az a kérdést foglalkoztatja 30 évesen, hogy ez mennyire jó teljesítménynek számít másik szerint.)

45
Bztosan arra reagáltál, amit a 44. hozzászólásban írtam 18:17-kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!