Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van benned tartós harag?

Van benned tartós harag?

Figyelt kérdés
Ki iránt? Mi iránt? Miért?

2023. júl. 2. 16:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

"Persze, ez már csak így megy, ez kívánságműsor..."

Nem, nem kívánságműsor, hanem hozzáállás kérdése meg érettségé.

Azzal semmivel sem lesz jobb, ha haragot tartasz és haragot érzel, mert megbetegít hosszabb távon és senki sem ér annyit, hogy tönkre menj miatta!!

Volt, hogy én is haragudtam, de sikerült megbocsátanom és azóta SOKKAL JOBBAN ÉRZEM MAGAM!!

Ezért ezt ajánlom nektek is. Nehéz, de megéri !

2023. júl. 2. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Van.

De nincs konkrét személy vagy jelenség vagy csoport vagy bármi ami ellen konkrétan irányulna. Sőt, konfliktusokat illetően abszolút az a fajta vagyok, aki könnyen bocsájt meg, hisz a legtöbb konfliktus egyáltalán nem szándékos rosszindulatból ered.

Ennek ellnére van bennem harag, nem is kevés. Hogy mi ellen? Fogalmam sincs. Néha kicsit úgy érzem magam, mint Hulk. A Bosszuűllók 1-ben kérdezték tőle, hogy hogyan tud akármikor átalakulni, ha a haragjától függ az, hogy átalakul-e. A válasz annyi volt: "Én mindig haragszom."

2023. júl. 2. 21:02
 13/21 A kérdező kommentje:
12: elfolytott trauma, ami olyan súlyos, hogy kitörölte a tudatalatti a tudatos memóriából?
2023. júl. 2. 22:03
 14/21 A kérdező kommentje:
*elfojtott
2023. júl. 2. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Folyamatosan a társadalom iránt.
2023. júl. 2. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:

13, nem, semmi ilyesmiről nincs szó, teljesen ép a tudatom, nincs törölt rész.

Nyilván voltak sérelmeim általános iskolai osztálytársakkal vagy szüleimmel szemben, de mára eljutottam oda, hogy nem kívánok nekik semmi rosszat. Bár valójában régen sem kívántam. Igen, elég gyakran vertek az osztálytársaim, utáltam őket, de azóta eltelt majdnem két évtized, már látom az okokat.

Ha valami, hát az viszont elég knkrét talán, hogy ritka nagyon fel tudom b*szni magam azokon a példákon, amikor egy ember vagy egy közösség aminek lehetőségében állna jobbá tenni a világot, elherdálja a lehetőségeit és az erőforrásait ostobaságokra. Az ilyenekre fehéren izzóan haragszom:D

2023. júl. 2. 22:18
 17/21 A kérdező kommentje:

16: az élet az ilyen elb'szások sorozata. Ebbe akár saját kivetítés is belefér :D.

….................

Más:

Lehet, hogy van olyan aki magával kapcs. érez tartós haragot, de ez nem válik önpusztító motivációvá? Vagy mindig önpusztítás az ilyennek a vége? Mik ennek a formái az öngyilkosságon kívül? Miért gyűlölheti valaki tartósan saját magát?

2023. júl. 2. 22:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A fideszt gyűlölöm, és mindig is gyűlölni fogom.
2023. júl. 2. 22:47
 19/21 A kérdező kommentje:
18: Rászolgáltak. De a másik oldal is.
2023. júl. 2. 22:50
 20/21 anonim ***** válasza:
A fidesz iránt van bennem is masszív, tartós harag. Szerintem sosem fogom tudni nekik megbocsájtani, amit velünk és ezzel az országgal tettek.
2023. júl. 3. 14:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!