Szeretsz kávézni?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran iszol kávét?2023. júl. 2. 14:15
71/103 anonim válasza:
Azt szeretnéd most itt előadni kedves 70-es hogy a kávé maradandó károkat okozott az ismerőseid szervezetében amit a kávé abbahagyása nem oldott meg?
72/103 anonim válasza:
71.: Igen. Sajnos olyan problémáik lettek szinte biztosan a kávétól, amik teljesen nem múltak el. De ezen kár vitatkozni.
Leírtam a személyes tapasztalataimat, amiket mindenki úgy értelmezhet, ahogy akar.
73/103 anonim válasza:
#71 szerintem azt akarja mondani, hogy a kávé a ciánnal egyenértékű méreg és mindenki kínhalált hal, aki megissza. Krimikben a halálos méreg gyakran a kávé, a sósav és a fagyálló elbújhat mellette.
74/103 anonim válasza:
#72 ja, én lebénultam a kávétól. Biztosan a kávétól volt, mert aznap pont ittam kávét, igaz egy autó is elütött, de biztosan nem az volt a ludas.
75/103 anonim válasza:
Vajon ha elmegyek elvónóra olyanok közé akik heroint szúrnak és elmondom, hogy én kávét iszom akkor mi történne? Igaza volt krumplinak egyesek szerint a kávé egy drog ami még az abbahagyása után is maradandó károkat okozott amik nem jönnek helyre.
76/103 anonim válasza:
Csak a tejes kávékat szeretem. Rendszeresen kávézom, de nem napi szinten, általában heti többször.
77/103 anonim válasza:
A kávé marja a gyomor falát, gyomorfekélyt okoz, gyomorsavat, emeli a vérnyomást, szívritmuszavart okoz.
Ezek a túlzott kávé fogyasztástól alakulhatnak ki kb. 40 éves kortól, de nem mindenkinél fordul elő.
Valakinél napi 1 kávé elég, valakinél 2 vagy több, attól függ milyen munkát végez, ha valaki csak szórakozásból issza az íze miatt és tényleg nem azért hogy felpörögjön az már egészségtelen.
Az emberi szervezet nem egyforma.
78/103 anonim válasza:
Persze a kávé valósággal kimarja a beleid, magában a kávé egy méreg, nem is értem, hogy anno a kémek akik elharapták a ciántablettát miért nem kávét ittak.
79/103 anonim válasza:
Erre majd akkor jössz rá amikor 50 éves leszel.
80/103 anonim válasza:
Utolsó, mert gondolom aki nem kávézik, annak kutya baja 50 felett, mi? Jack Sparrow is feleslegesen harcolt a fiatalság forrásáért, elég lett volna letennie a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!