Szeretsz kávézni?
Imádom! A kávé a legjobb dolog a tea mellett. Nem is tudom, melyiket választanám, ha ez lett volna a kérdés :D
De mondjuk én csak tejhabbal szeretem (és cukor nélkül), csak úgy magában az eszpresszót nem. Én nem feltétlen a felpörgető hatása miatt iszom, hanem az íze kedvéért. Én a koffeinmenteset is szeretem és bár nem valódi kávé, de a cikória kávét is szeretem. Szerintem nagyon finom és az általános iskolai tejeskávékat juttatja az eszembe.
Egyébként az instant is és a "rendes" kávéfőzővel készült kávé is egyaránt finomat gondolom. A kapszulás, ami ízesített, az is finom, de szerintem az már nem az igazi, szerintem abba sok a felesleges cucc is és nem is túl gazdaságos.
Ha egyszer sok pénzem lesz, az az álmom, hogy egy automatás kávéfőzőt vegyek. :) Addig is maradnak az alkalmi kávéspecialitások a kávézókban, ha valami különlegesre vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!