Mit szeretsz jobban: a pörgést, vagy a nyugalmat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 22:10
A kérdező szavazást indított:
A pörgést, a nyüzsit
Helyzettől is függ, mikor ezt, mikor azt
Inkább a nyugalmat
36 szavazat
1/8 anonim válasza:
30% pörgés 70% nyugalom.
Ennél több pörgés fárasztó, több nyugalom meg unalmas.
4/8 anonim válasza:
utálom a pörgést, allergiás vagyok arra ha túl sok inger ér
5/8 anonim válasza:
A pörgést nem szeretem mert beszédülök és behányok.
6/8 anonim válasza:
A nyugalmat, pedig a munkám során néha 5 dolgot csinálok egyszerre.. (nem szeretem mikor pörögni kell.)
7/8 anonim válasza:
Munkában a pörgést, hogy hamarabb teljen az idő. Otthon a nyugalmat, hogy többnek érezzem a szabadidőmet.
8/8 anonim válasza:
Helyzettől, hangulattól és az akkori időszakomtól függ, így általánosságban nem igazán tudnék mit választani. Most, ebben a pillanatban viszont inkább a nyugalomra szavaznék; hosszú hónap volt, hosszú egyetemi félév, most nem örülnék a pörgésnek, hajtásnak. Majd annak is eljön az ideje, de még ne tartsunk ott, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!