Szeretsz kávézni?
Valaki fejtse már ki nekem, hogy mi olyan egészségtelen benne? Eleve nincs olyan, hogy egészséges vagy egészségtelen. Olyan van, hogy mértékletesség. Nyilván napi 6-8 kávé nem egészséges, de az nem a kávé hibája. Öreganyám 50 éve issza a napi 2-3 kotyogóst, köszöni szépen, jól megvan még mindig.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, szeretek kávézni. Szeretem az illatát, az ízét, hogy mindig újat fedezek fel benne. Nekem elengedhetetlen napindító, és nem a koffein miatt, hanem egész egyszerűen a reggeleimhez tartozik ez a rituálé, amíg elkészítek egy kávét és megiszom. Feketén szoktam inni, számomra úgy a legjobb az íze.
17 - a feketekávénál sem említik, hogy cukroskávé :D Egyébként az én tejeskávém pont olyan, mint Edlingtoné a Macskafogóból: kis kávé, sok tej, cukor nélkül.
9-es voltam
nagyon szeretem, meg szerintem rá is függtem egy ideje, ha nincs meg a minimum napi két bögre, szörnyű fejfájást kapok estére XD
tehát naponta kettőt, meg esetleg ha munka után beülünk valami cuki kávézóba barátokkal, akkor három.
Nincs az a pénz, amiért hajlandó lennék kávézni. Még ha van is egy-két pozitív hatása a kávénak (amik erősen megkérdőjelezhetőek), azok gyakorlatilag észrevehetetlenek a káros hatások mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!