Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért dolgoznak az emberek...

Miért dolgoznak az emberek egy házért?

Figyelt kérdés

Én 35 vagyok, azt látom, hogy a saját lakás(nem ház), belátható időn belül nem elérhető.

Mégis emberek hatalmas hiteleket vesznek fel, hogy mire megöregednek elmondhassák, hogy ők lakást birtokolnak.

Ráadásul rengeteget kell rá költeni.

Ez lenne az élet értelme?

Falakért dolgozni?

Amúgy is a legtöbb időt nem otthon töltik az emberek, hanem melóhelyen, még élvezni se tudják, öregként meg mennek panelbe, mert nem bírják gondozni.

Apám is állandóan azzal büszkélkedik ő mennyit dolgozott érte.

Közben nem élt semmit. .

Szerintem a lakás lényege, hogy legyen egy hely, ahová elvonulhatsz, de erre egy 2 szobás panel is elég.

Befektetésre jó az ingatlan, ami pénzt termel, de ezen kívül én nem látom értelmét, hogy ezért dolgozzon valaki 30 évet.

Van, aki hasonlóan látja?

2023. jún. 16. 16:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így jó és szerinted így helyes, ahogy élsz, akkor miért firtatod, hogy mások miért gondolkoznak máshogy? Szimplán hülyék, nem értenek hozzá, elrontják az életüket, azt hiszik, boldogok, de te tudod, hogy nem! Örülj neki, hogy ilyen bölcs vagy, benned nincs birtoklási vágy, simán eléldegélsz a szüleid ingatlanában, akik, ó mily balgák, birtoklási vágyból vettek egy házat, így most nem vagy hajléktalan.
2023. jún. 17. 10:47
 42/44 anonim válasza:
100%
8# nekem van saját családi házam, hitel mentesen, sac/kb önerőből...
2023. jún. 17. 12:48
 43/44 anonim válasza:
100%
Jah ès egy kèrdèsedre a válasz: albèrletben laktunk a megvásárlás előtt 5 èvig, a 6.èvben vettük meg....
2023. jún. 17. 12:53
 44/44 A kérdező kommentje:

Sajnos sokan nem értik vagy nem akarják érteni a kérdést.

Sokan személyes sértésnek vették, sajnálom!

2023. jún. 17. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!