Az ilyen emberek mit dolgoznak, hogy ennyi pénzük van utazni?
Például ilyenekre gondolok:
https://www.youtube.com/c/UtasT%C3%A1rs/videos
Hogy 1 teljes éven keresztül majdnem 20 országba vannak. Sok ilyen van. Mindig azon gondolkodom, miből telhet rá nekik.
"Simán megvalositható bármelyik munkával ahol othonrol dolgozhatsz."
Persze így kimondva tök jól hangzik, csak közbe a valóságban rohadtul nem.
A távmunka se úgy működik hogy én dolgozgatok laptopon közbe meg zötyögök az indiai dzsungelbe egy riksa hátuljába. Hogy időeltolódásról már ne ie beszéljünk...
Az a baj, hogy mindenki csak annyit lát, hogy "mennyi pénz".
Nyilván, van akinek megvan az alap tőke. De mellette legtöbb esetben az elhatározás kell és az, hogy merjen valaki bele vágni.
Rokonom Angliában dolgozott, semmit nem tett félre, amit gyűjtött elutazta, elbulizta, elköltötte. Persze ezt meg van aki úgy nézi, hogy "a hülye gyűjtött volna inkább lakásra".
Vagy követtem egy blogger csajt a párjával utazgattak. Angol csaj, magyarul tanultak így találtam meg őket Youtubeon. Most Magyarországon él és magyar pasija van, szerény, átlagos körülmények között élnek.
előző ez megint sarkítás.
Persze, mondjuk meg lehet csinálni kevesebb vagyonból is, hogy évente egyszer egyszer elmész valami különleges helyre egy két hétre, ez oké.
De nem úgy hogy hónapokig nem dolgozol csak járod körbe a világot. Mert az már egy vagyon, és nem az utazásra spórolós kisemberek világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!