Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen emberek mit dolgoznak...

Az ilyen emberek mit dolgoznak, hogy ennyi pénzük van utazni?

Figyelt kérdés

Például ilyenekre gondolok:

https://www.youtube.com/c/UtasT%C3%A1rs/videos

Hogy 1 teljes éven keresztül majdnem 20 országba vannak. Sok ilyen van. Mindig azon gondolkodom, miből telhet rá nekik.

2021. máj. 9. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Gyanítható hogy akinek van idejük a világot bejárni azok nem munkából élnek.
2021. máj. 9. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Simán megvalositható bármelyik munkával ahol othonrol dolgozhatsz. Sok utazást nagyon olcson kilehet hozni ha nem 4-5 csillagos szálodákban akkarsz lakni. Ha szegény országba mész az se kizárt hogy olcsobb lesz mintha Magyarorságon élnél pesten albérletbe.
2021. máj. 9. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Én tiktokon láttam egy magyar lányt, aki a párjával utazza körbe a világot. Elmondása alapján kb fél évig élnek egy helyen, és vendéglátásban dolgoznak. Aztán gondolom van olyan hónap, amikor nem dolgoznak, hanem a félretett pénzből utazgatnak.
2021. máj. 9. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Simán megvalositható bármelyik munkával ahol othonrol dolgozhatsz."

Persze így kimondva tök jól hangzik, csak közbe a valóságban rohadtul nem.

A távmunka se úgy működik hogy én dolgozgatok laptopon közbe meg zötyögök az indiai dzsungelbe egy riksa hátuljába. Hogy időeltolódásról már ne ie beszéljünk...

2021. máj. 9. 16:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ezen jót röhögtem
2021. máj. 9. 16:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Az indiai dzsungelbe még internet-kapcsolat sincs valószínűleg
2021. máj. 9. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ez eszembe se jutott :D
2021. máj. 9. 16:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó helyre születnek.
2021. máj. 9. 17:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mindenki csak annyit lát, hogy "mennyi pénz".

Nyilván, van akinek megvan az alap tőke. De mellette legtöbb esetben az elhatározás kell és az, hogy merjen valaki bele vágni.

Rokonom Angliában dolgozott, semmit nem tett félre, amit gyűjtött elutazta, elbulizta, elköltötte. Persze ezt meg van aki úgy nézi, hogy "a hülye gyűjtött volna inkább lakásra".

Vagy követtem egy blogger csajt a párjával utazgattak. Angol csaj, magyarul tanultak így találtam meg őket Youtubeon. Most Magyarországon él és magyar pasija van, szerény, átlagos körülmények között élnek.

2021. máj. 9. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:

előző ez megint sarkítás.

Persze, mondjuk meg lehet csinálni kevesebb vagyonból is, hogy évente egyszer egyszer elmész valami különleges helyre egy két hétre, ez oké.

De nem úgy hogy hónapokig nem dolgozol csak járod körbe a világot. Mert az már egy vagyon, és nem az utazásra spórolós kisemberek világa.

2021. máj. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!