Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hasonló emberek milyen munkakö...

Hasonló emberek milyen munkakörben dolgoznak?

Figyelt kérdés
Nem azt szeretném, hogy mondja meg más, mit tanuljak, csak véleményekre vagyok kíváncsi. A jelenlegi szakma, amit tanulok (szociális munka, alapképzés), egyáltalán nem az én világom. Azért ide jöttem, mert édesanyámat szerettem volna büszkévé tenni, de rájöttem, hogy óriási baromságot csináltam mert ezzel nekem kell együtt élnem, ebben nekem kell dolgoznom és hiába büszke rám, ha utálom, amit csinálok és nem is fizetik meg. Úgy érzem, itt az ideje egy kicsit végre önzőnek lenni, bennem sokkal több van ennél. Sokféle diákmunkát végeztem már, de egyik sem fogott meg igazán. Amikben mindig is jó voltam és a tanáraim is kiemelték, az a nyelv, a matematika, művészeti tárgyak. Fantáziadús ember vagyok, szeretem ha a dolgok logikusak, az össze-visszás dolgoktól meg attól, ha valaki nem képes igennel vagy nemmel válaszolni és csak "talán"-ozik, hamar szétszórt leszek. Nem fényezni akarom magam, de gyorsan jár az agyam és mindig gondolkozom valamin, keresem az összefüggéseket. Személyiségre elég visszahúzodó vagyok, enyhén szocfób is, ezen próbálkozom már változtatni, mert nem lehet örökké így élni. Ennek ellenére szeretek társaságban lenni, de ha munkáról van szó, nem vagyok csapatjátékos. Jobb szeretem, ha hagynak dolgozni és el is ismerik az eredményeimet. A szociális, vendéglátós, kereskedelmi ágazatok szóba sem jöhetnek, mert nagyon nem nekem valóak. Nagyon érzem, hogy itt az ideje a végleges szakma kiválasztásának, 21 évesen szégyennek érzem, hogy a környezetemben már mindenki elindult az útján, én meg tengődök :( Van itt aki hasonló ember? Mi a munkátok? :)

2018. okt. 6. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
teljesen ugyan ez. engem fokent a csapatjatekos dolog resze zavar magamban, keptelen vagyok masokkal dolgozni. a programozas ahol lehet kamatoztatni a logikat es egyedul is lehet vegezni. viszont en szemely szerint azt javaslom, hogy olyat keress amit szeretsz is, es nem csak az alapjan valassz, hogy mennyire vagy benne ugyes, mennyire illik rad.
2018. okt. 7. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

hát ha megvannak a képességeid és érdekel, akár grafikus, vagy valamilyen programozó/tervező ág tetszhetne, esetleg az üzemeltetés terén találhatod meg a te helyedet

sok esetben ez csapat munka, viszont mindenki maga végzi a ráeső részt

pl én webfejlesztéssel és játékfejlesztéssel foglalkozom és itt megvannak a leosztott feladatok, hogy kinek mit kell megcsinálnia

valamennyire mindenhol csapatjátékosnak kell lenned, nem sok olyan munka van ahol senkivel nem kell együttműködnöd valamennyire

2018. okt. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!