Miért úgy alakul az emberek élete, hogy vagy iskolában vannak, vagy dolgoznak, vagy pici gyerekkel vannak otthon, olyan nincs, hogy néhány évet csak úgy elvannak?
Szerintem nem normális ez a mókuskerék. Még alig tudsz magadról, de már ovi, reggel kelni péntekig, kötelezettség már az is, aztán egyből iskola, gimi, onnan tanfolytam/szakma/egyetem, sokan már diákmunkáznak is, onnan irány a munkaerőpiac, teljesíteni kell, megfelelni, valamit felépíteni, jó lenne családot is összehozni, autó, saját ház, továbbképzés a munkahelyen stbstbstb
Ez olyan őrületnek tűnik nekem.
Nem járna az embereknke legalább pár olyan év, mikor úgy élvezhetik az életet, hogy nem munkálkodnak valamin feszített tempóban? Mikor nem kell korán kelni, nem csörög a vekker, nem sietsz munkába, hanem elkávézgatsz reggel a városban, sétálgatsz, akkor fekszel amikor akarsz stb. Mindemellett éhen sem halsz, van hol laknod, van pénzed programokra.
Van ilyen korszak az ember életében, de az is csak rövid megszakításokkal, néhány napra. Ez akkor következik be, amikor már túljutott az óvodán, az általános iskolán, befejezte középiskolai tanulmányait, tovább tanult az egyetemen, párkapcsolatba lépett, gyermekei születtek, akik mindezeken keresztül mentek, ő maga pedig az iskolái végeztével 40-45 éven keresztül dolgozott, robotolt, majd nyugdíjba ment. De még akkor sem adatik meg (hála az égnek), hogy "CSAK ÚGY ELVAGYUNK".
Fel a fejjel, hajrá, még nagyon sok van hátra!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!