Miért erőszakolnak meg egy nőt verés után?

Filmekben azért, mert ha már lúd, legyen kövér alapon belesűrítenek minden rosszat amit csak a tudnak.
Valóságban meg ha van ilyen, akkor szerintem hatalomgyakorlás, mutatni akarja a nőnek hogy ki van szolgáltatva neki teljesen és akkor/azt csinál vele amit akar.

Van egy bizarr kapcsolat az agresszió, a hatalom, valamint a szex között.
Például milyen hormonok szabadulnak fel szex előtt egy férfiban? Tesztoszteron, adrenalin, dopamin. És harc előtt? Tesztoszteron, adrenalin, kortizol. Azért ez megmagyaráz ezt-azt. A férfiakban nagyon hasonló reakció fut le dominanciaharc és szex előtt.
A klasszikus szeretkezés abban nagyon más, hogy ott jelen van a kötődésért, szeretetért felelős oxitocin hormon is. Szerintem ezért is lehet, hogy a férfiak másként bánnak a szerelmükkel, mint a azokkal a nőkkel (az ú.n. "r.bancokkal"), akiket megvetnek, mégis lefekszenek velük. Más hormonkoktél, más szex.
Na, a nemi erőszak olyan szex, ami 0% szeretet és 100% dominancia. A börtönben is többnyire heteroszexuális férfiak erőszakolják egymást. Garantáltan nem egymást kívánják, pusztán hatalmi harcot vívnak.
A kérdésedre a válasz még magától értetődőbb: ha a férfiak még egymást is megdugják puszta agresszióból, vajon mi fog történni, ha a dominanciaharcukban egy olyan ember az ellenfelük, akivel békeidőben is örömmel lefekszenek?
Valójában nem az a kérdés, hogy miután megverte, miért erőszakolja meg, mert az valahol evidens. A kérdés inkább, hogyan jutunk a verésig? Hová tud a szeretet annyira eltűnni, hogy idáig elfajuljon valami.

Előtte is megerőszakolná, de a nő védekezik, ha tud.
Engem is megvertek, mielőtt erőszakot tettek rajtam, ugyanis a franc nem hagyja harc nélkül.
Rúgtam, ütöttem, de hát nő vagyok, szóval nem tartott sokból megverni, aztán meg már kb simán erőszakoskodhatott velem, mert nem maradt energiám tovább küzdeni.
Ez a hatalomról szól, hogy leuralhat, megtörhet.
Igazság szerint sajnálom az ilyen embert valahol, mert nagyon szar lehet ilyen önbizalomhiányosan élni, hogy már erőszakkal szerez nőt, meg agresszívkodnia kell, mert másképp le se szrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!