Ki nem szeretne gyereket,és miért ?
Én nem akarok. Mert örökölhető allergiám van. A szemem se a legjobb, azt örökölné. Ezek kívül tönkre teszi a testet, stb.
Ha úgy alakulna, hogy megvan a megfelelő pénzügyi háttér, saját ház biztonságos környéken, stabil élet, stabil házasság, akkor szóba kerülhetne az örökbefogadás, de jelenleg normális kapcsolatom sincs évek óta.
Engem, valamilyen okból kifolyólag, imádnak a gyerekek, sokat nevetnek/mosolyognak rám, át akarnak ölelni, de én egyszerűen nem értek hozzájuk, kifejezetten kínos minden velük történő interakcióm. Nem is tartom magam alkalmasnak gyereknevelésre, gyerekvállalásra sem.
Párkapcsolatom sem volt még sosem, nem is igazán hiszek a szerelemben, azt pedig végképp nem tudom elképzelni, hogy valaki velem akarná leélni az életét, velem szeretne megöregedni. Nem azt mondom, hogy nem vagyok szerethető (bár ki tudja), viszont nem vagyok könnyű eset.
Aztán ebbe az országba sem szeretnék gyereket szülni, nagyon nem vagyok kibékülve a jenlegi állapotokkal, ideológiákkal.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!