Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki nem szeretne gyereket,és...

Ki nem szeretne gyereket,és miért ?

Figyelt kérdés
L
2023. jún. 7. 11:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Én nem. Szeretem a szabadságot, lustálkodást, önazonosságot. Szerencsére férjem is ilyen.
2023. jún. 7. 12:00
 2/32 anonim ***** válasza:
94%
Én azért nem szeretnék gyereket mert a világ egy nagyon sötét hely és nem akarom hogy a gyerek is meglássa ugyanezt amit én.F
2023. jún. 7. 12:03
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg én. Arra is alkalmatlan vagyok, hogy tartósan szeressen bárki, hogy tudnék egy gyereket felnevelni?
2023. jún. 7. 12:06
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarom, hogy szenvedjen. Egyébként vágyom rá, hogy legyen, de úgy érzem, ez önmagában nem "jogosít fel" arra, hogy legyen is. És mivel gyerekekkel foglalkozom, akiket a sajátjaimként szeretek, van hol kiélnem ezt a vágyat.
2023. jún. 7. 12:06
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

Mert nem szeretem a gyerekeket, a nyugalmat viszont igen, a kettő pedig nem összeegyeztethető.

"A sajátját mindenki szereti" pedig nettó bullsht. Nagyon sokan falnak mennek a sajátjuktól is, vagy totál bántalmazzák őket.

2023. jún. 7. 12:07
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem akarok együtt élni egy gyerekkel.
2023. jún. 7. 12:16
 7/32 anonim ***** válasza:
93%

Ezeket a géneket nem akarom tovább örökíteni.

Túl nagy felelősség lenne, nem tartom magam alkalmasnak rá.

2023. jún. 7. 12:19
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudnám eltartani, és felelősséggel felnevelni. Meg persze egy nő is kellene hozzá, és már ki is futottam az időből. Nem szeretnék idős apuka lenni, aki már nem éri meg a gyereke érettségijét sem. Apukám is 49 éves volt, mikor születtem, és az én oldalamról nézve nem volt jó, pláne, hogy még nagyon fiatal voltam mikor apukám meghalt.
2023. jún. 7. 12:22
 9/32 anonim ***** válasza:
90%
Nálam az 1-es és a 7-es válasz "összegyúrva" az ok.
2023. jún. 7. 12:23
 10/32 anonim ***** válasza:
2023. jún. 7. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!