Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki nem szeretne gyereket,és...

Ki nem szeretne gyereket,és miért ?

Figyelt kérdés
L
2023. jún. 7. 11:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szeretem a gyerekeket, mindig kerülöm őket, sosem vágytam rá. Plusz alkalmatlan lennék rá, teljesen tönkremennék.
2023. jún. 7. 12:48
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Ki szereti őket, LoL?
2023. jún. 7. 12:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Az egész életemben szenvedtem lelki nyavalyák miatt. (Terápiákra járok, kicsit segítenek is.) Ezt sem szeretném továbbadni, és nem is lenne türelmem egy gyermekhez, ezért ártanék neki.

Illetve szeretném, ha a fajtám velem kihalna, mivel az anyám is őrült, az ő szülei sem voltak komplettek.

De valójában, a beteg agyrészem szerint az lenne jó, ha a Földön egyáltalán nem élne egy ember sem, sőt az az első pár száz millió év volt az egyedül elfogadható, amíg minden lény csak fotoszintetizált és ragadozók sem voltak egyáltalán...

Na, hát ilyen a depresszió.

Van elég ember a Földön így is, hamarosan ez a civilizáció is bedől, és abban sok ártatlan gyermek is el fog pusztulni, iszonyú körülmények között, na hát ennek sem tennék ki plusz egy-két embert, hiszen megvédeni nem tudnám (te se) őket.

50f

2023. jún. 7. 12:52
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én és azért, mert nem. Inkább annak kellene magyarázkodnia és bizonygatnia a reprodukciós értékét, aki akar. Alap lenne, hogy nem többszörözzük azokat az embereket, akik nem elég jók vagy akik másban hasznosabbak a világnak, mint gyerekcsinálásban.
2023. jún. 7. 12:55
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Kalandor élvhajhász változatosságot igenylő önálló fickó vagyok, ráunok a harmonikus kapcsolatra is 1 év után . Kiszámithatatlan kiforratlan fantaszta vagyok , másért nem vállalok felelősséget . Meghágtam volna pár ismerős haver csaját is de leállitottam magam . A családot vállalók 1/4 alkalmas normális szülőnek, a többi naiv alkalmatlan vagy igy jött ki . Extra figyelmet anyagi kockázatot áldozatot lemondást kiszolgáltatottságot követel , a nők teste megsínyli keveseket dob meg pozitivan a szülés .
2023. jún. 7. 12:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs türelmem a kicsikhez, ráadásul valószínűleg én esnék ki a munkából hosszabb időre, mert Magyarországon az apukák ritkán vállalják be, hogy ezt megosztják a párjukkal. Sok a neveletlen gyerek, és félteném a sajátomat, mi lenne vele ilyen közösségekben oviban, iskolában, hogyan készíthetném fel jól, hogy ne tudják bántani, meg tudja védeni magát. Amúgy diszfunkcionális családban nőttem fel, rosszak a kötődési mintáim, nem tudom rendesen élvezni a testiséget, ellazulni, átadni magam, így egy olyan párkapcsolatot fenntartani sem lenne egyszerű, ahova jöhetne idővel saját gyerek is. Én inkább érzelmileg élem át a szerelmet, ez pedig kevés. Talán egy aszexuális partnerrel működne, esetleg örökbefogadással, nem is ragaszkodnék kicsihez, nekem jöhetne a kamasz korú is, de ez így tű a szénakazalban. Mellesleg elég jól érzem magam egyedül, nem érzek nagy kényszert, hogy legyen párkapcsolatom meg gyerekem. A társadalmi és családi nyomás inkább eltávolít a témától, mint hogy úgy érezzem, hogy kifutok az időből és kell.
2023. jún. 7. 12:59
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én még azt a kérdést tenném fel, hogy ebben a világban megéri egyáltalán?

Nem hiszem, de ez csak az én véleményem.

Hány gyerek nő fel hontalanul, keresve és helyét nem találva a nagy világban.

Meg véleményem (akinek nem inge) szerint sok felelőtlen szülő van.

2023. jún. 7. 13:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

1. Van egy örökletes betegségem, amit nem akarok továbbadni.

2. Gyerek nélkül is elég izgalmas és mozgalmas az életem. Egy gyerek ellehetetlenítené, hogy a magam kedve szerint éljem.

3. Nem akarnám kitenni a gyereket egy esetleges klímakatasztrófának.

4. Iszonyatos stresszt okoz az embereknek, hogy jól csinálják-e a gyereknevelést, meg mondjuk a gyerek egészsége miatt. Nekem ehhez nincs kedvem.

2023. jún. 7. 13:01
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azért, mert nem vonz a gyerekes életmód, hogy 600 dologra kelljen odafigyelnem és ne azt kezdhessek a szabadidőmmel, amihez épp kedvem van. Kb ennyi. Nem utálom a gyerekeket, de soha nem vágytam sajátra.
2023. jún. 7. 13:01
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg nem szeretnék, mert úgy gondolom, hogy nem tudnék neki olyan életet biztosítani, amit megérdemelne. Mikor lesz saját házam, egy szerető, megbízható társam és stabil jövedelmünk, akkor szeretném, ha lenne.

Semmiképp sem szeretnék úgy az "életbe kényszeríteni" egy érző lényt, hogy szinte biztos, hogy szenvedés lesz az élete.

2023. jún. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!