Hány olyan ember volt, van az életedben, aki valóban megért és értékel téged?
Sajnos,de "vén " fejjel elmondhatom,hogy SENKI....
Annál több gátló,rosszindulatú és hűtlen :(
Ahogy látom,ez így is marad már erre a kis időre.
54 F
Mi az oka?
Bizalom,szeretet,hűség , adtam bőven évekig, sokaknak.
Valahogy nem ezt kaptam egyik részéről sem.Egy főnököm szerint " jótett helyébe jót ne várj"...
Mikor mondta nem hittem, de most már osztom teljesen.
Egy.
Szerintem miért nem többen? Emberkerülő vagyok, és ez nem szimpatikus az embereknek.
Szerencsére engem csak ilyen emberek vesznek körbe szinte.
Anyukám az első, ő már a köszönésemből tudja hogy érzem magam.
Másik a párom. Nem kell magyarázni. Azért vagyok vele, mert rajta érzem ezt. Remélem vagyok olyan jó párja, hogy ezt viszont érzi.
Volt olyan barátnőm, akivel azt éreztem minden jól megy, majd egy idő után nem igazán találtuk a közös hangot. Elsodort az élet egymástól. Megköszöntem az eddigi barátságát és sok sikert kívántam neki a továbbiakban. Szeretettel gondolok rá vissza, de már nincs helye az életemben és nekem sem az övében.
A jelenlegi barátnőm is abszolút ilyen. Ő az a fajta ember, akihez ha beállítanék hajnali 2kor a világ összes bánatával meghallgatna és adna egy lelkifröccsöt. (Volt már rá példa).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!