Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon nem tudom mit csináljak...

Nagyon nem tudom mit csináljak..jobb inkább ha semmit?

Figyelt kérdés

Van egy 19 éves lány..hát kib.ott jól néz ki (de tényleg nagyon durván).

És a helyzet az hogy van barátja, de pont az a srác akit én kb 2 éve nagyon megvertem egy szórakozó helyen mert kötekedett velem…azóta már kibékültünk (de nem lettünk haverok sem barátok)…pénteken véletlenül találkoztam egy helyen ezzel a lánnyal meg ezzel a gyerekkel is. Mind a kettő normális volt..és egyszer csak elkezdtem beszélgetni a csajjal is..végig csak velem beszélt, meg én is vele, szerintem nem tudja hogy volt ez a barátja és köztem..de nem is kell.

A lényeg hogy nagyon tetszik a csaj..a személyisége is (igaz eddig csak most láttam először)

Alapból sem szeretek kezdeményezni de most azért el gondolkodtam..mit tennétek úgy feltételesen? 30f

2023. máj. 21. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok. Totál nem akarnék páromnak egy 19 évest. Zavarna minden problémája, az egyetemi dolgai, hogy miben tapasztalatlan, hogy mennyire nincs még kialakulva. ajzvőképe, se a személyisége.

Teljesen más életszakasz, amik még nem illenek össze. Úgy gondolom, hogy azon a szinten, ahol már komoly munkahelyen dolgoztok mindketten, ott már lehet gondolkodni, de az legkorábban is 22-24 évesen van.

2023. máj. 22. 00:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát nyilván jobb lenne, ha mondjuk már dolgozna, de egyáltalán nem elvárás..én egyedül is megélek/eltartom magam..de hát mindegy..majd kiderül, ha nem ő akkor más.
2023. máj. 22. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!