Nagyon nem tudom mit csináljak..jobb inkább ha semmit?
Van egy 19 éves lány..hát kib.ott jól néz ki (de tényleg nagyon durván).
És a helyzet az hogy van barátja, de pont az a srác akit én kb 2 éve nagyon megvertem egy szórakozó helyen mert kötekedett velem…azóta már kibékültünk (de nem lettünk haverok sem barátok)…pénteken véletlenül találkoztam egy helyen ezzel a lánnyal meg ezzel a gyerekkel is. Mind a kettő normális volt..és egyszer csak elkezdtem beszélgetni a csajjal is..végig csak velem beszélt, meg én is vele, szerintem nem tudja hogy volt ez a barátja és köztem..de nem is kell.
A lényeg hogy nagyon tetszik a csaj..a személyisége is (igaz eddig csak most láttam először)
Alapból sem szeretek kezdeményezni de most azért el gondolkodtam..mit tennétek úgy feltételesen? 30f
Ha téynleg kapcsolatban van, akkor tartsd tiszteletben.
Vagy kérdezd meg, hogy van-e barátja legközelebbi találkozáskor.
Pont az is fogott meg benne hogy amúgy a korához képest sokkal normálisabb. Nekem eddig majdnem csak nálam idősebb volt..meg nem vagyok pedofil. Meg nem is az a kategória szerintem…tehát én 19 evesen már felnőttnek számítottam..akkor volt egy 26 éves nőm..na de mindegy.
Amúgy köszönöm..volt pár hasznos válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!