Mit gondoltok arról, hogy 100 év múlva már egyikünk sem fog létezni ezen a Földön? Az élet tényleg értemetlen?
Figyelt kérdés
tegnap 08:43
1/26 anonim válasza:
Azért én remélem, hogy az agyam nem vész kàrba... Mármint úgy értem, hogy a sok tudàs, tapasztalat, érzés, szóval hogy ezek remélem "átvándorolnak" valamilyen formában valahová!
2/26 kis kolbász válasza:
Azt tudom hogy lassan már azon a véleményen vagyok, hogy az ember nem érdemli meg ezt a bolygót.
3/26 A kérdező kommentje:
Én sem? :(
tegnap 09:10
4/26 anonim válasza:
#3: Miért lennél te kivételes?
Egyébként nem gondolok semmit igazából. Van egy várható élethossz, amire számíthatunk aztán kész. Attól még nem lesz automatikusan értelmetlen bármi, mert nem tart örökké
5/26 A kérdező kommentje:
Dehogynem.
Hiszen az utolsó csillag is meghal, és az ember is. Az univerzumban örökre semmi lesz.
tegnap 09:24
6/26 anonim válasza:
Mennyivel lenne több értelme, ha örökké élnénk? Nem értem a logikádat. Mintha csak az lenne értékes, ami örök.
7/26 A kérdező kommentje:
Akkor mi céllal lettünk létrehozva!
tegnap 09:37
8/26 anonim válasza:
#7: ki mondta, hogy volt cél?
Miért külső célhoz méred magad?
Adj magadnak célt.
9/26 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy meghal egy naprendszer, de lesz több utána. Meg amúgy is, nem mostanában halnánk ki, bár persze bármi megeshet. Az élet nem értelmetlen, van aki megtalálja az értelmét, van aki nem. Minden végetér valamikor.
10/26 anonim válasza:
Nem. Bármilyen értelmet adhatsz a saját életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!