Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy 100...

Mit gondoltok arról, hogy 100 év múlva már ti is halottak lesztek? Ahogyan egy hétköznapi civil is 1500 éve akiről senki sem fog emlékezni!

Figyelt kérdés
szept. 2. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ki tudja. Abból, hogy más meghalt nem következik semmi.
szept. 2. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Azt, hogy remélem gyors és fájdalommentes halálom lesz.
szept. 2. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
az sok is nekem 60 év elég ebben a világban
szept. 2. 17:08
 4/11 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Tévedés, én még élni fogok.
szept. 2. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem izgat a dolog.
szept. 2. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Miért nem?

Aki a jelenben él, az másnapra nincstelen lesz.

szept. 2. 19:21
 7/11 Metionin ***** válasza:
72%
Semmit, ez van. Csak tudomásul veszem.
szept. 2. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem becsülöm túl magamat, nem vagyok egy fontos személy. De akik fontos dolgokat tettél, azok közül is sokakra már alig emlékeznek, sajnos ez ilyen. Persze jó lenne valamiben kiemelkedőnek lenni, pl egy híres, jó zenész az halhatatlan q dalai által vagy egy jó színész is bírja magát a történelembe. De sajnos én nem vagyok semmiben kiemelkedő. Próbálom kiélvezni a napjaimat, nem belefásulni a mindennapokba, szerintem ez az egyetlen dolog, ami fontos. Ha már meghalsz, akkor úgyis mindegy lesz minden.
szept. 2. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazándiból próbálok olyan helyen dolgozni, ahol valahogyan jobbá tehetem az emberek életét. Bár elvileg minden munka valahol levezethető erre, hiszen azért fizetnek az emberek, hogy előnyökhöz jussanak, dee na, érted.

Nekem pedig ennyi elég. Nem kell az, hogy bármi több legyek. Eén tudjam magamról, hogy jót teszek. Vagy higgyem el legalább...

Nincs szükségem rá, hogy mások is higgyenek bennem. Pláne 1000 éveken át...

szept. 4. 01:34
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ez szép.
szept. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!