Mit gondoltok arról, hogy 100 év múlva már egyikünk sem fog létezni ezen a Földön? Az élet tényleg értemetlen?
Figyelt kérdés
tegnap 08:43
22/27 anonim válasza:
Miért pontoztatok le mindenkit? Ha nem értetek egyet, nem baj, de ne pontozzátok már le őket, mert ehhez nincs jó/rossz válasz—>úgy kezdődött a kérdés, hogy "mit gondoltok arról"
:l
23/27 A kérdező kommentje:
Én is lepontoztam mindenkit a szabad akaratom miatt!
tegnap 18:24
24/27 anonim válasza:
Nemhogy örülnél hogy válaszra méltattunk...
25/27 anonim válasza:
Ja, ez azért elég érdekes, kikéred valamiről mások véleményét, ami nem egy olyan dolog hogy csak ez a jó, vagy az a jó, hanem VÉLEMÉNY, tehát személyenként változó, erre nem tetszik neked és lepontozod őket :,D
26/27 A kérdező kommentje:
:)
tegnap 18:55
27/27 anonim válasza:
#22:
"Csak" a 75%-os lepontozóművész alkotott már megint. Bár azt nem értem, miért nem korlátozzák már az értékelési lehetőséget nála. Konkrétan ott tartunk lassan, hogy az összes kérdés összes válaszát lehúzza hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!