Mit gondoltok arról, hogy 100 év múlva már egyikünk sem fog létezni ezen a Földön? Az élet tényleg értemetlen?
Hát én tuti neem. :D
136 éves lennék. :D
Jobb esetben még ugyanennyit leékek itt, oszt cső. De már a 76 is csoda ezen a bolygón.
15 ös vagyok
a 10:05 re válaszolva:(ez csak az én véleményem) Ha állandóan a haláltól tartasz, akkor rettegésben élsz. Ha rettegsz, nem oldod meg azzal a halált. Tehát kvázi végigszorongod az életet, ahelyett hogy élveznéd. Így is úgyis bekövetkezne a halál.
Fél a fene. esz ami lesz. Ha nincs utána semmi, akkor végre alszok egy nagyoon jót. :)
Ha van, majd kiderül mi, de nem fogom rettegve élni az életem.
lesz ami lesz.
Az élet értelmetlen összesítve, kivéve:
A, ha egy olyan hasznos dolgot nem hoz létre a zember, ami mindnekinek (neki is) örömet okoz (itt tárgyakra, épületekre, találmányokra gondolok, nem pulyára);
B, azt az időszakot, amiben élünk, abban kell felfedezni a jót, az örömöt, a hasznos tevékenységeket akkor kell létrehoznunk magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!