Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy 100...

Mit gondoltok arról, hogy 100 év múlva már egyikünk sem fog létezni ezen a Földön? Az élet tényleg értemetlen?

Figyelt kérdés
tegnap 08:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát én tuti neem. :D

136 éves lennék. :D

Jobb esetben még ugyanennyit leékek itt, oszt cső. De már a 76 is csoda ezen a bolygón.

tegnap 09:57
 12/27 A kérdező kommentje:
És miért nem félsz a haláltól? A fájdalom, az ismeretlen...
tegnap 10:05
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
Most ismeretlen, vagy fájdalmas?
tegnap 10:09
 14/27 A kérdező kommentje:
mindkettő.
tegnap 10:10
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
De ha ismeretlen, honnan tudod hogy fájni fog? mármint fizikailag érted a fájdalmat vagy másnak fájna?
tegnap 10:27
 16/27 anonim ***** válasza:
42%

15 ös vagyok

a 10:05 re válaszolva:(ez csak az én véleményem) Ha állandóan a haláltól tartasz, akkor rettegésben élsz. Ha rettegsz, nem oldod meg azzal a halált. Tehát kvázi végigszorongod az életet, ahelyett hogy élveznéd. Így is úgyis bekövetkezne a halál.

tegnap 10:42
 17/27 anonim ***** válasza:
48%

Fél a fene. esz ami lesz. Ha nincs utána semmi, akkor végre alszok egy nagyoon jót. :)

Ha van, majd kiderül mi, de nem fogom rettegve élni az életem.

lesz ami lesz.

tegnap 11:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem megkönnyebbülés, hogy nem tart örökké.
tegnap 12:55
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

Az élet értelmetlen összesítve, kivéve:

A, ha egy olyan hasznos dolgot nem hoz létre a zember, ami mindnekinek (neki is) örömet okoz (itt tárgyakra, épületekre, találmányokra gondolok, nem pulyára);

B, azt az időszakot, amiben élünk, abban kell felfedezni a jót, az örömöt, a hasznos tevékenységeket akkor kell létrehoznunk magunknak.

tegnap 13:31
 20/27 anonim ***** válasza:
40%
Az életnek van értelme, csak egyénenként változó, és azt saját magunknak kell megtalálni, megteremteni, ami könnyebbnek hangzik, mint amilyen.
tegnap 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!