Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek egymással...

Miért szeretnek egymással sértőn viccelődni az emberek? Miért gúnyolják ki ha másiknak nem sikerül valami?

Figyelt kérdés

jan. 26. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Romlott a lelkük, esetleg régen bántották és így akar kicsinyes bosszút állni másikon.

Ritka szánalmas az ilyen ember.

jan. 26. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt lehetsz, akkor is gúnyolják, amikor sikerül valami. Borsodban általában "a dögöljön meg a szomszéd tehene" elv érvényesül, avagy ha látja, hogy jobban megy az élete a másiknak, akkor rögtön keresztbe tesz..
jan. 26. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez személyiség kérdése, a "kihanemén" típus örökös bántalmazó lesz még akkor is,ha egyébként alapvetően nem rossz ember, de mégis, ami kijön a száján, az toxikus.
jan. 26. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Kicsinyes aze 'rt
jan. 26. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan ilyen szinten mozognak, így ez ad nekik örömet, vagy pedig annyira frusztráltak, megkeseredettek, hogy ezek jelentik számukra a nap fénypontját. Olyant sajnos én is sokszor tapasztaltam, néha saját bőrömön is, hogy nem csak olyankor megy a gúnyolódás, bunkózás, ha valakinek nem sikerül valami, hanem akkor is, ha amúgy összejön neki valami. Akkor meg megtesznek mindent, hogy a sikeres, érvényesült embert visszarántsák a saját szintjükre, mert "miazhogy neki megy, nekem meg nem?!".
jan. 26. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok olyan ember van aki "csak azért is" beszól.

Ha sikered van azért, ha problémád van akkor meg azért.

Nem szabad észrevenni, mert ha reagálsz rá, akkor még inkább vérszemet kapnak.

febr. 20. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!