Miért egyre bunkóbbak az emberek egymással itt és a való életben is? Rengeteg káromkodás, mások alá rakás, és még sorolhatnám.De miért? Ha nekem bajom van,ettől függetlenül nem azon jár az agyam,hogy tudok a másikkal kiszúrni. Miért ennyire buták?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:46
1/29 anonim válasza:
Mert degeneráltak, lelki fogyatékosok.
2/29 anonim válasza:
Én mindig csak azzal vagyok bunkó aki tesz is érte, hogy az legyek vagy úgy nyilvánul meg. Alapból soha nem vagyok az.
3/29 anonim válasza:
2# És akkor te mivel vagy különb, mint a többi ember?
4/29 anonim válasza:
Nem mondta senki, hogy az lennék. De aki velem paraszt azzal én is az leszek.
5/29 anonim válasza:
Azért mert egyre nehezebb az élet. Egyre kilátástalanabb a helyzet. És egyre több erőfeszítés szinten tartani magunkat. A legtöbb embernek ideje sincs, nem higy tudása azt kérdezgetni magában mi miért történik (nem az ő bajuk). Csak érzik az amúgy jogos indulatot és frusztrációt amit valahol le kell vezetni. És mikor a másik jön szembe, ne adj Isten "indokot" ad rá, akkor robban minden.
6/29 anonim válasza:
Én nem verem magam semmire, te látsz itt nemlétező problémákat. De oké, biztos majd valaki megdicsér érte, hogy te akkor is kedves maradsz amikor valaki veled szemben egy büdös paraszt és mondjuk átver, a pofádba hazudik, vagy meg szívat, vagy hazudozik rólad másoknak stb..
7/29 anonim válasza:
Oké. Akkor bunkó vagyok mindenkivel mindig. 😈
Legyen szép délutánod.
8/29 anonim válasza:
Egyszerűen nem érdemelnek mást az emberek.
9/29 anonim válasza:
2# Tehát, ha az emberek 80%-a bunkó veled, akkor te is bunkó leszel 80%-ukkal. Ez tényleg nagyon előremutató dolog, le a kalappal... Ilyen alapon mindenki bunkó lenne a másikkal. Hogy akarunk így változást? Pont emiatt tartunk itt.
10/29 anonim válasza:
Az emberek 80%-a egyáltalán nem bunkó velem. Kimondottan ritkán szoktam tapasztalni, hogy valaki büdös paraszt módjára viselkedne velem. Ha valaki még is így tesz, akkor nem fogok hozzá tapsolni és megdicsérni kedvesen, hogy köszönöm szépen, hogy paraszt voltál velem.
De örülök, hogy ti/te ilyen jó lélekkel bírtok, hogy azt nézitek mi viszi előre a világot és még azzal is nagyon kedves emberek vagytok aki mondjuk hátba szúr titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!