Miért szorult vissza az anyázás?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy nagyon nem szabad már anyázni,minden más kármokodást igen akármennyire rossz indulatú valaki,az anyázás már tabunak számít...2022. márc. 28. 21:13
1/9 anonim válasza:
Ne is mond, én is régebben reflexből anyáztam, azóta 3x akartak megverni, pedig nem konkrétan az anyjukra gondoltam az anyázás alatt.
Régebben én káromkodásként használtam, mára már nem.
2/9 anonim válasza:
Én ezt nem vettem észre. A környezetemben bőven van anyázás. :D
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez területtől is függ. Valahol kb. köszönésként használják, valahol meg tényleg nagyon berágnak rá.
Ezért már én se használom.
4/9 anonim válasza:
Mert mindenki szó szerint veszi.
Ha valakinek azt mondom, hogy a k... @nyád, akkor nyilván csak kiszaladt valami a számon, nem gondolom, hogy az édesanyja prostituált, mégis, amikor egyszer játékosan megrántott valaki, majdnem elestem és ez volt az első reakcióm, az illető vagy 10 percig morgott, hogy az ő anyukája nem prostituált, szégyeljem magam.
5/9 anonim válasza:
Mert divat lett felkapni erre a vizet.
7/9 anonim válasza:
Vagyis hát leváltotta. De azért van anyázás is, inkább csak nem egymásnak mondjuk. E/3ban használatos inkább.
8/9 anonim válasza:
Azért, mert Főnyeremény Úr lecsapta az anyázóit ideát.
9/9 anonim válasza:
Csak nem (a) Gyula a barcsi Nye Matyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!