Hogyan kell "hivatalos ügyet" intézni?
Nem vagyok fiatal. Mindig kérek időpontot (kormányablak, szolgáltatók stb.), ha ügyet intézek.
Mindig pár perccel a kiadott időpont előtt érkezem (ezt néha kérik is, például kormányablak). Amíg nem kezdem a váróban "csinálni a hangulatot" (akár órákkal a kapott időpont után) egészen biztosan nem szólítanak. Alap esetben békés ember vagyok 30-60 perc "tévedést" már kénytelen vagyok elfogadni.
A dolog azért fura, mert másoktól meg azt hallom, hogy pár perccel a kapott időpont után már kint is voltak a hivatalból.
Konkrétan volt olyan ügyintézésem (nem hivatali), ahol arra hivatkozva várattak (amíg nem kezdtem el hangosan egyeztetni a többi ügyféllel), hogy én másik ügyintézőhöz tartozom (némi kiabálás után az ügy elintézhetővé vált)
Azt, hogy a szerencsétlen ügyintézőket hozzam kellemetlen helyzetbe, nem tartom fair eljárásnak, de azt sem, hogy engem váratnak órákat. Van valakinek békésebb módszere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!