Ti hogyan köszönnétek egy hasonló külsejű fogorvos asszisztensnek/patikusnak?
Mindig zavarban vagyok, amikor ilyen fiatal huszonéves kiscsajokat látok a fent említett helyeken dolgozni, miközben kb. 15-16 éves gimiseknek néznek ki. Ugyanakkor az olyan helyeken, mint a fogorvos vagy gyógyszertár, az etikett szerint magázódni kell, hiszen ezek elvileg hivatalos helyek. Mégis annyira kínos lenne hasonló kiscsajos külsejű huszonéves "nőket" magázni, miközben aranyos szemekkel és kedves mosollyal kérdezik meg, hogy miben segíthetnek.
Ti mit tudnátok nekem tanácsolni?
Én nem tartom az a szokást hogy hivatalos helyen, felsőbbrendűként kéne valakit kezelni.
50-es fogorvos asszonynak mindig Kézcsókkal köszönök, egy korombeli fiatal csajnak pedig tuti hogy Hell, vagy Sziasztok lenne a minimum, biztos nem tudnám kiejteni hogy Üdvözlöm...
Ne legyen emiatt görcs benned, nekik kb annyira fontos hogy oldott legyen a hangulat mint neked, és szívesebben állnak egy fiatal gyerekhez mert jobban tudják kezelni a helyzeteket.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!