Láttatok már olyat hogy értekezleten anyázás miatt valaki azonnal felmond?
Ti megéltetek már ilyet? Munkaértekezlet ahol beszámolót kell tartani a főnöknek és az egyik embernek a főnök nekiesik szóban, mindenbe beleköt majd előjönnek a durvábbak is (konkrétan vadbarom dilettáns állat és hasonlók röpködnek) szóval nagyon durva a helyzet a többiek meg ott ülnek és kénytelen kelletlen hallgatják majd egy szó szerinti anyázás után (főnöktől eredt) az illető alkalmazott azt mondja: na elég. veszi a táskát tollát és odamondja még felmondásom holnap reggel 8kor a hr-en lesz.
És elmegy. A főnök még izmozik ordibál hogy jöjjön visssza ennek még nincs vége-de látszik rajta hogy erre nem számított.
Annál is inkább mert ugye embert találni így azonnal hát...
Ti megéltetek már iylet melóhelyen?
És ez egy multi. Nem a sarki kupleráj hanem egy egész eu-ban jelenlevő távközlési multi és az illető alkalmazott se épp krumplipucoló (volt) ott.
Ember vagyok, nem pedig egy darab sz..r, innentől kezdve akár főnök, akár nem, legalább a minimálisan elvárható kulturáltságot, és a minden normális embert megillető tiszteletet elvárom, különben nem vagyok hajlandó egy ilyen, amúgy vezetőnek alkalmatlan egyénnel együtt dolgozni.
Tudok hasonló esetről egyébként.
Annál is inkább mert aki elment az nehezen pótolható ugyanakkor őt nem fenyegeti az a veszély hogy nem talál mást. így még a főnök arra sem alapozatott hoy azt csinál amit akar mert a másik fél örül hogy van állása és úgyis lenyel mindet. Nem is értem. Aztán meg sír hogy gyenge a csapat mert mindenki elmegy.
Na vajon miért.
Igen. Én is hagytam már ott munkahelyet, mert úgy beszélt velem a főnök. Igaz, nem értekezleten történt. De én is azonnal leléptem. Azt hitték, csak kimentem levegőzni. Aztán hívtak, hogy hol vagyok. Mondtam, hogy otthon 😊
De aztán bocsánatot kért és elmondta, hogy nagyon tetszett neki, hogy így kiálltam magamért. Azóta tök jóban vagyunk 😊
"amúgy vezetőnek alkalmatlan egyénnel együtt dolgozni. "
Egyébként tudos mit keres ez az ember? Oylan btto 900.000 körül kap + persze juttatás prémium benzinkáryta stb.
És akkora állat hogy állítom egy disznótelepen sincs különb.
Igen, megéltem.
Dolgoztam -rövid ideig- 2 ilyen helyen is. Mindkettőnél én mondtam fel, pedig még csak nehezen pótolható sem voltam.
(persze én nem anyáztam pl, de az egyik helyen a főnök mindenkivel így beszélt, mindenkit lehordott, az egyiket különösen nem csípte és lehülyézte elmondta mindennek, de a faszikat se kímélte ott...)
Mindkettő életem egyik legjobb döntése volt, amúgy sem tudtam volna megmaradni ilyen okádék, rombol közegben sokáig.
Az utóbbinál pedig mikor felmondtam, és sírt a főnökasszony szája, amiért elmegyek, és hogy innen mindenki elmegy, pedig én pl értelmes voltam, elmondtam, hogy igazából miatta lépnek le innen, mert rettenetesen kezeli/nem tudja kezelni a dolgait, az embereket, és ez így nem oké.
Napi 8-10 órákat kell eltöltened valahol, nem robot vagyok, hogy ilyeneket benyeljek, meg az ember egészségére is kihat a sok stressz az idióta ba*rom főnöktől, kollégáktól. ÉS most már valóban megtehetem, hogy eljöjjek egy sz_r helyről. ( bár akkor is megtettem, mint írtam, mikor annyira nem tehettem meg) :)
Két munkahelyet hagytam ott a kritikán aluli véleménycsere miatt.
Főleg,hogy mindenki tudta nekem van igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!