Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért egyre bunkóbbak az...

Miért egyre bunkóbbak az emberek egymással itt és a való életben is? Rengeteg káromkodás, mások alá rakás, és még sorolhatnám.De miért? Ha nekem bajom van,ettől függetlenül nem azon jár az agyam,hogy tudok a másikkal kiszúrni. Miért ennyire buták?

Figyelt kérdés
jan. 3. 11:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
12# Nem kell megköszönni, ha bunkóznak veled, de ő pont ezt akarja, hogy kihozzon a sodrodból, bevonódj a játékába, és lesüllyedj az ő szintjére. Az egész játszmaelmélet erről szól, Eric Berne: Emberi játszmák. Hasznos iromány, olvasd el.
jan. 3. 13:10
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
12# És ha sikerült bármilyen, akár negatív érzelmet is kicsikarnia belőled, tehát kvázi elrontotta a kedvedet/napodat, kiborított/felidegesített, már vesztettél..
jan. 3. 13:12
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Én most nem kimondottan arról beszélek amikor valaki tolakodik vagy szimplán bunkó veled valahol és mondjuk leordítja a fejed mert elmentél a háza előtt és akkor majd én is leállok vele ordibálni, hanem arról amikor valaki kimondottan NEKED akar ártani, tesz neked rosszat, bármi módon besároz stb.. Ez esetben NEM fogok kedves lenni, legyek ettől bármilyen bunkó szar ember, az ilyet el fogom küldeni a p...ba, és nem fogok vele többet még csak köszönés szinten sem társalogni.

Az pedig nagyon ritka, hogy valaki random belém állna, mert én szoktam figyelni az emberekre és nem vagyok pofátlan, tudok kommunikálni, nem vagyok tipikus problémás ügyfél aki nem ért meg két mondatott stb.

Egyébként kétlem, hogy valakinek kimondottan azzal, hogy bunkó másokkal az lenne a célja, hogy kihozza a másikat a sodrából, szimplán csak nem tudja kezelni, hogy neki valami nem jó vagy valaki más véleményen van, ezért jobb belerúgni a másikba egyet, mert ettől megnyugszik a csodás kis lelke.

jan. 3. 13:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás, hogy ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. De ez sem feltétlen jó megoldás, mert a kedves szó nem hat rájuk általában. Egy nárcisztikus nem tudja magáról, hogy bunkó. És nem lehet őket megsérteni, mert nincsenek érzelmeik. Én úgy pontosítanám a mondást, hogy aki kenyerekkel dobálózik, az elmebeteg, ne vedd magadra, és igyekezd kerülni az ilyen embereket, és igyekezz nem kenyérdobáló, normális emberek társaságát keresni.
jan. 3. 13:18
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
15# Azt a kérdést feltetted már magadnak, hogy miért vonzol be ilyen embereket az életedbe? Hasonló a hasonlót vonzza, ők csak tükröt mutatnak neked.. Ennyire nem szereted magad, hogy egyáltalán szóba állsz ilyenekkel? Szándékosan vittem spirituális vonalra a beszélgetés fonalát.
jan. 3. 13:28
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig szándékosan nem fogok spirituális dolgokra reagálni semmit, mert nagyon nem érdekel a téma és nem vagyok rá vevő.

Időnként pedig mindenki életében megfordulnak olyan emberek akiktől "bántást" vagy rosszat kap. Nem kell ezen semmit sem bevonzani. Az élet egyszerűen nem úgy működik, hogy nem ér sérelem.

jan. 3. 13:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
18# Azért fontold meg, amit írtam. Nincs értelme örök háborúskodásban élni. Okos enged, tartja a mondás. Legyél te az okosabb. Különben semmi változás nem lesz a világon, ha mindenki így áll hozzá.
jan. 3. 13:35
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
18# Kerüld őket, ha egy mód van rá. Szájkaratéba meg nem érdemes belemenni velük. Ha reagálsz is valamit, maradj higgadt. Az ilyeneket amúgysem lehet verbálisan legyőzni, mert lesüllyedsz a szintjükre, és tönkrevernek a rutinjukkal.
jan. 3. 13:44
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Majd mennek a levesbe. Türelem.
jan. 3. 15:23
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
11-est nagyon adom! 🤭🤭🤭
jan. 3. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!