Miért egyre bunkóbbak az emberek egymással itt és a való életben is? Rengeteg káromkodás, mások alá rakás, és még sorolhatnám.De miért? Ha nekem bajom van,ettől függetlenül nem azon jár az agyam,hogy tudok a másikkal kiszúrni. Miért ennyire buták?
Én most nem kimondottan arról beszélek amikor valaki tolakodik vagy szimplán bunkó veled valahol és mondjuk leordítja a fejed mert elmentél a háza előtt és akkor majd én is leállok vele ordibálni, hanem arról amikor valaki kimondottan NEKED akar ártani, tesz neked rosszat, bármi módon besároz stb.. Ez esetben NEM fogok kedves lenni, legyek ettől bármilyen bunkó szar ember, az ilyet el fogom küldeni a p...ba, és nem fogok vele többet még csak köszönés szinten sem társalogni.
Az pedig nagyon ritka, hogy valaki random belém állna, mert én szoktam figyelni az emberekre és nem vagyok pofátlan, tudok kommunikálni, nem vagyok tipikus problémás ügyfél aki nem ért meg két mondatott stb.
Egyébként kétlem, hogy valakinek kimondottan azzal, hogy bunkó másokkal az lenne a célja, hogy kihozza a másikat a sodrából, szimplán csak nem tudja kezelni, hogy neki valami nem jó vagy valaki más véleményen van, ezért jobb belerúgni a másikba egyet, mert ettől megnyugszik a csodás kis lelke.
Én pedig szándékosan nem fogok spirituális dolgokra reagálni semmit, mert nagyon nem érdekel a téma és nem vagyok rá vevő.
Időnként pedig mindenki életében megfordulnak olyan emberek akiktől "bántást" vagy rosszat kap. Nem kell ezen semmit sem bevonzani. Az élet egyszerűen nem úgy működik, hogy nem ér sérelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!