Amikor hallotok egymással minősíthetetlenül kommunikáló párokat, arra gondoltok, hogy ti soha nem hagynátok, hogy valaki (aki állítólag szeret) így beszéljen veletek? Vagy arra, hogy hányszor hagytátok már?
Sajnos sokan ilyen párkapcsolatot tudnak csak csinálni.
Akik nem hívők, azoknál szokás ez. Meg akik nem követik Isten utasításait. Meg az alkoholisták, sajnos azok is nagyon sokszor vesznek össze.
Sajnos nagyon gyakori dolog ez, amire nekem szinte mindig az az első gondolatom, hogy "de jó, hogy nekem nincs ilyenben részem". Mondjuk párkapcsolatom sincs, de nem is hiányzik.
Engem a gyakolatos helyem megedzett, amit komolyan köszönök még most is, mert azóta nem hagyom, hogy tiszteletlenül beszéljenek velem. Az sem zavar, ha más meghallja, amikor kiállok magamért, akár ilyen szituációban is.
Meg ilyenkor az is eszembe szokott jutni, hogyha mások előtt, publikus helyen így beszélnek, akkor vajon mi lehet az otthonukban, ahol nincs "közönség"?
Azoknak kell templomba járnia, akik rosszak, és akiknek van mit megbánnia, és akiknek meg kell változniuk. A templom a legjobb erre, nem a kocsma, ahol csak alkoholizálnak, meg káromkodnak. Menjen többet templomba, kocsmába meg egyáltalán ne menjen. Ne is igyon, mert az ital befolyásolja az embert rossz irányba.
A templomban meg figyeljen arra, amit mond a pap, olvassa az Újszövetséget is, éljen hívő életet, és akkor biztos nem fog bántani senkit sem. Ugyan ez igaz másokra is.
Illetve nem csak azoknak, de azoknak kellene a legjobban templomba járni. De templomba bárki mehet, és menni is kéne. Nem kocsmázni, és olyan dolgokkal foglalkozni, ami rosszá tesz.
Templomba kell menni, és közeledni Istenhez. Figyelni rá, betartani azt, amit kér tőlünk, és sokat imádkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!