Állítólag én lehetetlent kívánok, ha a páromtól várok egyszemélyben mindent, lehessen vele színházba menni, lelki életet élni stb...Ti mit nem tudtok megélni a partneretekkel?
Volt már ilyen párom, ezért elmondhatom, hogy igenis vannak ilyen emberek.
És te is találsz majd, biztos :)
Egyébként mintha én írtam volna ezt a kérdést ...
Ha olyan pasim van akivel van kémia tetszik tudunj menni bárhova szórakozni is, azzal a csaladot komolyat nem tudom megélni. Pár év céltalan.
Ha komoly kapcsolatom van azzal meg a kémiát nem, flörtöt, szorakozást, azt hogy nő vagyok nem tudom megélni, nem vonz mint férfi.
Én is ilyen voltam kb. 2 évvel ezelőttig. Mindent csak a férjemmel.
Aztán ráléptem az önismereti utamra és egy nagyon jó segítőnél hallottam egy igazán érdekes dolgot, amit nagyon megjegyeztem.
Úgy képzeld el az embert, a párodat, mint egy boltot. Van többféle. Van a sarki üzlet, ahol tej, kenyér, felvágott kapható. De te bemész oda Gucci táskát venni. Lesz? Nem lesz. Vannak persze egész bevásárlóközpontot jelentő emberek is, amikben rengeteg dolgot találsz. De azért az a kevesebb.
Ha a pároddal tudsz filmezni, együtt főzni, strandra járni, az már szuper.
Ha viszont te szereted a színházat, meg a táncot, de ő azt nem, azt bizony el kell fogadnod. Az ő üzletébe az nincs. Ilyenkor keresed meg azokat a barátokat, ismerősöket, akiknek viszont van.
Te sem szeretsz mindent, amit a párod.
Ez egy nagyon mély és hosszú munka, mert ennél a pontnál szokott az jönni, hogy dehát a kedvéért megteszem. Miért teszed meg? Mert önbizalomhiányod és megfelelési kényszered van. Mellé még járhat társfüggőség, frusztráció nem helyes viselése, amikor nemet mond valaki. Ezeket a gyerekkori traumák, rossz kötődési minták okozzák.
Nem lehet egy embertől mindent elvárni. Mert ahol nincs elvárás, ott csalódàs sem lesz.
Alap, hogy a legjobb, legszorosabb, legbizalmasabb beszélgetőpartnerem legyen a párom. Semmiféle barátnő meg anyám meg más ne legyen előtte. Azért választottam a páromnak, mert vele tudok és akarok a legjobbakat beszélgetni. Mi értelme egy kapcsolatnak, ha ez nincs meg?
Meg ha érintőlegesen se találkoznak az érdeklődési területeink? Ő reál, én humán stb. Ő kirándulós, én múzeumrajongó.
Teljesen rendben van, amiket írsz. Neked ez a kapcsolat, a z elvárás. Ez oké.
Viszont akkor mia a gond?
Miért érezted, hogy ezt ide ki kell írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!