Állítólag én lehetetlent kívánok, ha a páromtól várok egyszemélyben mindent, lehessen vele színházba menni, lelki életet élni stb...Ti mit nem tudtok megélni a partneretekkel?
"Írta, hogy nincs párkapcsolata."
Igazad van.
Hát, ha nem is lehetetlen, arra szerintem baromi kicsi az esély, hogy mindenben egyezzetek és mindent együtt csináljatok.
Abban egyetértek veled, hogy nagyon fontos, hogy a pároddal fesztelenül és tartalmasan tudj beszélgetni. Ez pl nálunk is egy alapkő, 15 éve jól működik a kapcsolatunk, és szerintem ebben a kommunikációnak van a legnagyobb szerepe. Ezen kívül a hasonló habitus sem árt, kémia legyen, meg egy-két hobbi, szabadidős tevékenység, amit tudtok együtt csinálni, tehát mindkettőtöknek megfelel, mint közös minőségi idő.
Hogy ezen felül vannak olyan dolgok, amiket az egyikőtök szeret, a másik nem, az nem tragédia, ebben kellene tudni engedni. Pl. mi van akkor, ha nem megy veled színhába, mert nem szereti, te meg nem mész vele focimeccsre, mert téged meg az nem érdekel? Ezt a két dolgot lehet barátokkal, testvérrel is csinálni. Együtt meg elmentek, nem tudom, mondjuk körbetekerni a Balatont, mert az mindkettőtöknek jó. Egyáltalán nem tragédia, ha van a párod nélkül IS életed, amennyiben van elegendő közös pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!